Why Crabapple Isn't Flower: Reasons For No Flowers On Crabapple Trees

Innholdsfortegnelse:

Why Crabapple Isn't Flower: Reasons For No Flowers On Crabapple Trees
Why Crabapple Isn't Flower: Reasons For No Flowers On Crabapple Trees

Video: Why Crabapple Isn't Flower: Reasons For No Flowers On Crabapple Trees

Video: Why Crabapple Isn't Flower: Reasons For No Flowers On Crabapple Trees
Video: 4 Reasons Why Your Fruit Tree is Not Producing Fruit 2024, April
Anonim

Hjelp, crabapplen min blomstrer ikke! Crabapple-trær viser seg om våren med tette blomstermasser i nyanser som spenner fra rent hvitt til rosa eller rosenrødt. Når en blomstrende crabapple ikke har noen blomster, kan det være en stor skuffelse. Det er flere mulige årsaker til at en crabapple ikke blomstrer, noen enkle og noen mer involverte. Les videre for tips om feilsøking av blomstrende crabapple-problemer.

Reasons for No Flowers on Crabapple Trees

Alder: Når en ung crabapple ikke blomstrer, kan det være fordi treet fortsatt trenger noen år til på å vokse og modnes. På den annen side kan et gammelt tre være forbi sine beste blomstringsår.

Fôring: Selv om krabbetrær ikke trenger mye gjødsel, drar de nytte av én lett fôring hver vår i løpet av de første fire eller fem årene. Dryss en time-release gjødsel på bakken under treet, ut til ca 18 inches forbi drypplinjen. Voksne trær krever ingen gjødsel, men et 2- til 4-tommers lag med organisk mulch vil returnere næringsstoffer til jorden.

Vær: Crabapple-trær kan være ustadige når det kommer til været. For eksempel kan en tørr høstresultere i ingen blomster på crabapple-trær den påfølgende våren. På samme måte krever crabapple-trær en avkjølende periode, så en uvanlig varm vinter kan skape problemer med blomstrende crabapple. Uregelmessig vær kan også være skylden når ett tre blomstrer og et nabotre i samme hage ikke gjør det, eller når et tre viser bare noen få halvhjertede blomster.

Sollys: Crabapple-trær krever fullt sollys, og et for skyggefullt sted kan være synderen når en crabapple ikke blomstrer. Selv om crabapples ikke krever tung beskjæring, kan riktig beskjæring om våren sikre at sollys når alle deler av treet.

Sykdom: Epleskurv er en vanlig soppsykdom som rammer bladene når de dukker opp om våren, spesielt når forholdene er fuktige. Bytt ut treet med en sykdomsresistent kultivar, eller prøv å behandle det berørte treet med et soppdrepende middel ved bladfremvekst, etterfulgt av behandlinger to og fire uker senere.

Anbefalt: