Bøker om landskapsarbeid: Hagebøker for å skape uterom

Innholdsfortegnelse:

Bøker om landskapsarbeid: Hagebøker for å skape uterom
Bøker om landskapsarbeid: Hagebøker for å skape uterom

Video: Bøker om landskapsarbeid: Hagebøker for å skape uterom

Video: Bøker om landskapsarbeid: Hagebøker for å skape uterom
Video: Hobbygartnerskolens Julekalender, 12. desember 2024, April
Anonim

Landskapsdesign er en profesjonell karriere av en grunn. Det er ikke lett å sette sammen et design som er både praktisk og estetisk tiltalende. Hagegartneren kan imidlertid lære å lage bedre design ved å lære gjennom landskapsbøker. Her er noen av de beste å komme i gang med.

Dra nytte av hagebøker i bakgård

Noen mennesker har en naturlig evne til å designe rom og dyrke planter. For oss andre er det bøker som kan tjene som guider. Selv om du har et naturlig talent, kan du alltid lære mer av ekspertene.

Velg bøker som utvider din grunnleggende kunnskap om hagearbeid og landskapsdesign, og også de som er spesifikke for dine interesser, område og type hage. For eksempel, hvis du bor i Midtvesten, kan en bok om tropiske hager være interessant, men ikke mye hjelp. Uansett setting, vil enhver bok om det grunnleggende innen design være nyttig.

I tillegg til bøkene som er oppført nedenfor, kan du finne noen skrevet av lokale eller regionale gartnere og designere. Hvis det er noen fra ditt område som har skrevet om landskapsdesign, kan det være til hjelp for din egen planlegging.

Beste bøker om landskapsarbeid

Bøker for å skape uterom skal være praktiske, men også inspirerende. Finn den rette balansen for å hjelpe degdesign din egen hage. Her er bare noen få for å vekke interessen din.

  • Trinn-for-trinn landskapsarbeid. Denne boken fra Better Homes and Gardens har blitt utgitt i en rekke oppdaterte utgaver på grunn av sin popularitet. Få den nyeste for å lære det grunnleggende om landskapsarbeid og gjør-det-selv-prosjekter som er enkle å følge.
  • Edible Landscaping. Skrevet av Rosalind Creasy, dette er en flott bok for å komme i gang med å designe en hage som er vakker og også praktisk.
  • Home Ground: Sanctuary in the City. Dan Pearson skrev denne boken om sine erfaringer med å designe en hage i urbane omgivelser. Du trenger det hvis du skal tilpasse en hage til et trangt byrom.
  • Lawn Gone. Hvis du er interessert i å dykke inn i plen alternativer, men ikke vet hvor du skal begynne, kan du plukke opp denne boken av Pam Penick. Å bli kvitt den tradisjonelle plenen er skremmende, men denne boken bryter det ned for deg og vil gi deg designideer. Den inkluderer råd og ideer for alle regioner i USA
  • Taylor's Master Guide to Landscaping. Denne Taylor's Guides-boken av Rita Buchanan er flott for alle som er nye til konseptet med landskapsdesign. Veiledningen er omfattende og detaljert og inkluderer ting som utestuer, gangveier, hekker, vegger og plantetyper.
  • Big Impact Landscaping. Sara Bendricks DIY-bok er full av gode ideer og trinnvise prosjekter. Fokuset er på produkter som har stor innvirkning på plassen, men som ikke koster for mye.

Anbefalt: