Myrciaria Dubia Informasjon: Lær om Camu Camu Fruit Trees

Innholdsfortegnelse:

Myrciaria Dubia Informasjon: Lær om Camu Camu Fruit Trees
Myrciaria Dubia Informasjon: Lær om Camu Camu Fruit Trees

Video: Myrciaria Dubia Informasjon: Lær om Camu Camu Fruit Trees

Video: Myrciaria Dubia Informasjon: Lær om Camu Camu Fruit Trees
Video: Camu Camu Berry, A Natural Vitamin C-Rich Superfood 2024, Kan
Anonim

Du kan være nysgjerrig på å finne ut nøyaktig hva camu camu er, eller kanskje det er blitt foreslått for noen av plagene dine. Mens du er her, les videre for å få svar på begge spørsmålene og for å lære detaljene om bruk av Myrciaria dubia, også k alt camu camu.

Om Camu Camu Berries

Myrciaria dubia-informasjon sier at denne frukten er en av de nye supermatene vi hører om i disse dager. Frukt, frø og blader av camu camu brukes i blandinger etter at den er omgjort til tilskuddsform. Frukten vokser på store busker eller små trær nær Amazonas-elven i Peru og er slektninger til rombærtrær. Camu camu frukt vokser i form av bær og har vesentlig mer naturlig vitamin C enn en sitron. Vanligvis vil den være i tilleggsform når den kommer til deg.

Camu camu-bær importeres ikke regelmessig til USA, og smaken deres oppmuntrer ikke til regelmessig forbruk. Frukten er imidlertid verdsatt i Japan, og peruanske myndigheter forventer at USA snart vil bli en stor forbruker av bærene. De store bærene har lilla skall, gult kjøtt, og er syrlige i naturlig form. Kosttilskudd bruker juicen i fermenterte drikker og ferdigpakkede smoothies, ofte for å behandle ulikekroniske og degenerative sykdommer.

Camu Camu Benefits

Når frukten er omdannet til tilskuddsform, kan den brukes til å behandle betennelsestilstander og inneholder ulike antioksidantforbindelser. Kronisk systemisk betennelse, ubehandlet, kan føre til kroniske smerter og medfølgende tilstander. De sykdommene som primært viser symptomer på betennelse, så vel som de som forårsaker betennelse, kan holdes under kontroll ved bruk av disse kosttilskuddene, ifølge Myrciaria dubia-informasjonen.

Camu camu fordelsinformasjon sier at den er potensielt anti-kreftfremkallende. Dette kan bety forebygging av aterosklerose og andre sykdommer av den typen. Andre camu camu-fordeler inkluderer behandling av glaukom og grå stær, samt astma, hodepine og tannkjøttsykdom. Tilskuddsprodusentene hevder også økt energi.

Selv om camu camu absolutt har en imponerende liste over fordeler, sier noen leger at det ikke er nok forskning tilgjengelig til å bevise disse påstandene. Hvis det er anbef alt for deg for en tilstand eller lidelse, vurder kilden som anbefalingen er mottatt fra. Mange fagfolk anbefaler å bruke utprøvde kosttilskudd som blåbær- og granatepleprodukter.

Anbefalt: