What Is A Jubileum Plum: Learn About Growing Jubileum Plums

Innholdsfortegnelse:

What Is A Jubileum Plum: Learn About Growing Jubileum Plums
What Is A Jubileum Plum: Learn About Growing Jubileum Plums

Video: What Is A Jubileum Plum: Learn About Growing Jubileum Plums

Video: What Is A Jubileum Plum: Learn About Growing Jubileum Plums
Video: How To Grow Plum Trees From Seed, 0-3 Months 2024, Kan
Anonim

Hvis du liker Victoria-plommer, vil du elske Jubilee-plommer. Hva er en Jublieum-plomme? Det er frukten av Jubileum-plommetreet, og en større, bedre versjon av Victoria-plommen. Å dyrke Jublileum-plommer er ikke vanskelig så lenge du velger et passende plantested og gir riktig omsorg. Les videre for informasjon om Jubileum plommetrær og tips om Jubileum plommepleie.

Hva er en Jubileum Plum?

Jubliee-plommer, også kjent som Jubileum-plommer, er bedre kjent i Storbritannia enn her i landet. Så nøyaktig hva er en Jubileum plomme? Det er en forbedret versjon av den ekstremt populære Victoria-plommen.

De voksende Jubileum-plommene rapporterer at frukten ligner mye på Victoria-plommen, med rød flekkete skall. Frukten er lang, oval og ensartet, noe større enn Victoria-plommen. Når du åpner disse plommene er frukten dyp gul. Den er fast, men også veldig søt.

Jubileum-plommen sies å være en førsteklasses plomme for å spise fersk, og kalles ofte en plomme av suveren spisekvalitet. Disse saftige plommene fungerer godt som dessertplommer siden de er saftige og attraktive. Den kan også brukes med stor suksess til matlaging.

Jubileum Plum Care

VokserJubileumsplommer er ikke veldig vanskelig hvis du bor i en passende region for plommedyrking. Plommer, generelt, krever mye sol og godt drenerende jord. Hvis Victoria-plommer vokser i ditt område, vil du ikke ha noen problemer med Jubileum-plommepleie.

Disse plommene er så enkle å dyrke at de sies å være perfekte plommer for nybegynnere. De er sykdomsresistente og hardføre. Et ekstra pluss er at Jubileum plommetrær er selvfruktbare. Det betyr at Jubileum plommepleie ikke inkluderer å plante en annen art plommetre i nærheten for å få frukt.

Disse trærne er kjent for en stor avling. Til tross for deres selvfertile status, kan du kanskje få enda mer frukt med en kompatibel pollinatorart i området. Jubilee-plommene kommer til høsting i midten av august, så velg en annen plommeart med tilsvarende frukttid. Noen hensyn inkluderer:

  • Avalon
  • Belle de Louvain
  • Cambridge Gage
  • Early Transparent Gage
  • Farleigh
  • Guinevere
  • Merryweather
  • Opal
  • Victoria

Anbefalt: