Hagearbeid med kobber: Lær om hagedesign med kobberelementer

Innholdsfortegnelse:

Hagearbeid med kobber: Lær om hagedesign med kobberelementer
Hagearbeid med kobber: Lær om hagedesign med kobberelementer

Video: Hagearbeid med kobber: Lær om hagedesign med kobberelementer

Video: Hagearbeid med kobber: Lær om hagedesign med kobberelementer
Video: Landscape Design Part 1 🏡💞🎨 Learn to Create Your Own Garden Design 2024, Kan
Anonim

Hageeiere som leter etter noe unikt og spennende for å skille landskapet sitt fra hverandre, kan prøve hagedesign med kobber. Å bruke kobber i hagen eller som innendørs plantedekor er en morsom måte å inkorporere metallisk skjønnhet med naturlig flora. Kombinasjonen er overraskende, men den fungerer virkelig og kan oversettes til morsomme innfall eller elegant ro. Dagens kobberhagetrender har en rekkevidde i bruk og kan spille en rolle i sitteplasser, planting, bålplasser, belysning og mye mer.

Bruk av kobber i hagen eller hjemmet

Kobber har unike egenskaper i sin blanke overflate. Ikke bare har den en varm glød når den er ny, men den blir en rik irrgrønn med alderen. Denne endringsevnen er perfekt for å fremheve grøntområdene i hjemmene våre. Den rike tonen er et perfekt komplement til blomster- og bladplanter, myker opp de harde kantene på en terrasse og skaper en reflekterende overflate for å vise hagens frodige skjønnhet.

Når vi snakket om hagearbeid med kobber, refererte det til bruken av Bordeaux-blanding, et soppdreper. I dag betyr bruk av kobber i hagen mye mer enn sykdomsbekjempelse. Materialet er omt alt som dekorartikler, plantekasser, møbler, border, rammer,osv. Det kan komme i form av en kobbereffekt i rustfritt stål, som ikke patinerer, eller ekte kobber, som forvitrer til en myk blågrønn. Uansett vil tillegget av kobberhagedesign gi varme og kontrast til alle deler av landskapet eller hjemmet.

Copper Gardening Trends

En av de mest populære måtene å designe hagen med kobber på er på underholdnings-terrassen. Det er mange deler tilgjengelig for å gi den rette lyse kobberaksenten til uteserveringen eller spisestuen. Kobber er integrert i stoler og bord, solcellelamper, fontener, skulpturer, fuglematere og bad, containere og nesten alt annet du kan tenke deg.

Tonen er mye mindre steril enn rustfritt stål og fanger opp utendørsbelysning og gjør den gylden og varm. Mange DIY-prosjekter er tilgjengelige som vil se deg løpe for å få noen kobberplater. Materialet er ganske enkelt å jobbe med, og bare fantasien din setter grenser for prosjektene dine.

Landskapshagedesign med kobber

Utenfor dekk eller terrassen er det fortsatt mange måter å gjøre hagearbeid med kobber på. Landskapslys er spesielt tiltalende i kobbertoner. Solcellelys, stasjonære eller til og med hengende lys blinker så mye sterkere når de er plassert i kobber.

Flashy spinnere og andre hageaksenter fanger solen og skaper et glitrende bakteppe. En fontene eller et lite vannelement i kobber vil reflektere det kalde vannet.

Kobbergjerdetopper, espalier, benker, stirrende boller og plantebeholdere er alle tilgjengelige i denne rike legeringen. Dine nye kobberaksenter vil føle seg hjemme ikongelig skjønnhet i hagen din eller ta med innendørs for ytterligere appell.

Anbefalt: