Tenårshagedesign – Lær om å lage en bakgård for tenåringer

Innholdsfortegnelse:

Tenårshagedesign – Lær om å lage en bakgård for tenåringer
Tenårshagedesign – Lær om å lage en bakgård for tenåringer

Video: Tenårshagedesign – Lær om å lage en bakgård for tenåringer

Video: Tenårshagedesign – Lær om å lage en bakgård for tenåringer
Video: How to Create a Gorgeous Arts and Crafts-Style English Garden | GARDEN | Great Home Ideas 2024, Kan
Anonim

Det er trender i alt i disse dager, inkludert hagedesign. En topptrend er hangout-hager for ungdom. Å lage en bakgård for tenåringer gir dem en plass til å henge med vennene sine, nær hjemmet, men borte fra de voksne. Hvis du aldri har hørt om hagedesign for tenåringer, les videre. Vi gir deg informasjon om hvordan hager for tenåringer ser ut og hvordan du kan gjøre dette selv.

Tenårshagedesign

Hvis du har ønsket å få tenåringene dine i hagen, er hagedesign for tenåringer en måte å oppnå dette målet på. I stedet for å tvinge tenåringene ut i familiens hage, lager du hangout-hager for tenåringer som de kan glede seg over.

Tening-hangout-hager ligner på hi tidligere generasjoner laget for sine ungdommer. I likhet med hi, er hager for tenåringer atskilt fra områder for voksne – bygget og innredet kun for unge mennesker, og de er utenfor der de fleste tenåringer liker å være.

Skape en bakgård for tenåringer

Hvis du tenker på å lage en bakgård for tenåringer, kan du leie en ekspert på hagedesign. Du kan også planlegge det selv. Størrelsen avhenger selvsagt av hagen din og økonomien din, men elementene som skal inkluderes erganske universell.

Du vil ha stoler, benker eller loungesofaer der tenåringene og vennene deres kan spre seg. Selv om en del av dette kan være i solen, vil du ha et skyggefullt område for å tilby et tilfluktssted fra middagsvarmen.

Andre populære elementer i tenåringshagedesign inkluderer nærhet til bassenget, hvis du har et. Vurder også å legge til en peis, utendørs peis eller til og med en grill hvor burgere kan syte. Vurder å legge til et lite kjøleskap for å holde drikkene kalde også.

Noen foreldre går så langt som å gjøre hagen for ungdomstilhold til et selvstendig oppholdsrom. De bygger hagen ved siden av et uthus som har senger der tenåringer kan sove, bad og et lite kjøkken.

Hager for tenåringer kan være så fancy du vil, men en enkel sittegruppe unna voksne områder i hagen er nøkkelen. Arbeid med tenåringene dine for å inkludere favoritttypene deres av trær og planter, samt plass til deres favoritttyper utendørsspill.

Anbefalt: