Chir Pine Tree Care: Dyrking Chir Pine Trees In The Landscape

Innholdsfortegnelse:

Chir Pine Tree Care: Dyrking Chir Pine Trees In The Landscape
Chir Pine Tree Care: Dyrking Chir Pine Trees In The Landscape

Video: Chir Pine Tree Care: Dyrking Chir Pine Trees In The Landscape

Video: Chir Pine Tree Care: Dyrking Chir Pine Trees In The Landscape
Video: Shaping Pine trees into a perfect shape 2024, April
Anonim

Det finnes mange, mange typer furutrær. Noen gjør passende tillegg til landskapet og andre ikke så mye. Mens chir furu er et av de trærne som kan oppnå store høyder, på riktig plassering, kan dette treet være et flott eksemplar eller hekkplanting.

Chir Pine Information

Chirfuru, også kjent som indisk langbladet furu, er vanlig i de sørligste amerikanske skogene, selv om den er hjemmehørende i Himalaya, hvor den er mye brukt til trelast. Nåler av Pinus roxburghii er lange og løvfellende i tørre årstider, men de forblir vanligvis på treet store deler av året. Eviggrønn og bartrær, stammen kan vokse til 6 fot (2 m.) rundt.

Å bruke chir furu i landskap er også norm alt, men du bør gi god plass til prøven, som kan nå 150 fot (46 m.) ved modenhet. Imidlertid når treet oftere 60 til 80 fot (18-24 m.), og trenger fortsatt en god del plass. Den vokser til en spredning på 30 til 40 fot (9-12 m.) også. Kjegler på modne trær vokser i tette klynger.

Growing Chir Pine Trees

I løpet av de første årene med vekst gir chirfurutrær et attraktivt busklignende utseende. Stammen utvikler segog treet vokser oppover etter åtte til ni år. Plant disse trærne i grupper eller som en høy gjerderekke. Husk den store størrelsen de når i modenhet. Chir furutrær brukes noen ganger som en formell hekk, skyggetre eller planteeksemplar i landskapet.

Chir furutrepleie inkluderer vanning, gjødsling og eventuelt staking når treet er ungt. Furutrær plantet om høsten har kanskje ikke tid til å utvikle det store rotsystemet som holder dem oppreist, så det er viktig å bruke en passende stake for å forhindre at de velter i sterk vind om vinteren. Ikke fest for godt. Du vil la litt bevegelse fortsette. Denne bevegelsen signaliserer at røttene skal utvikle seg. Innsatser og bånd kan vanligvis fjernes innen det første året.

Gjødsling er ikke alltid nødvendig for unge furutrær. Endre jorda før planting hvis du har det alternativet. Disse trærne vokser best i sur jord tilsatt ferdig kompost eller annet organisk innhold. Ta en jordprøve hvis du har spørsmål om surheten.

Hvis du ønsker å mate chirfuru som allerede vokser i landskapet ditt, bruk fullgjødsel eller kompostte hvis du ønsker at den skal være økologisk. Du kan også omringe trær, både unge og gamle, med en organisk mulch (som furunåler) som sakte gir næringsstoffer når den brytes ned.

Anbefalt: