What Is A Scotch Pine: Caring For A Scotch Pine Tree In The Home Landscape

Innholdsfortegnelse:

What Is A Scotch Pine: Caring For A Scotch Pine Tree In The Home Landscape
What Is A Scotch Pine: Caring For A Scotch Pine Tree In The Home Landscape

Video: What Is A Scotch Pine: Caring For A Scotch Pine Tree In The Home Landscape

Video: What Is A Scotch Pine: Caring For A Scotch Pine Tree In The Home Landscape
Video: Scots Pine (Scotch Pine) Tree - Overview 2024, April
Anonim

Den mektige furu (Pinus sylvestris), også noen ganger k alt furu, er et robust eviggrønt tre som er hjemmehørende i Europa. Den vokser over en stor del av Nord-Amerika, hvor den er populær innen gjenvinning av nettsteder. Den har et attraktivt og særegent utseende, men det er ikke alltid et godt valg for hjemmelandskapet i enkelte områder. Fortsett å lese for mer informasjon om furu, inkludert tips for å ta vare på en furu.

Hva er en Scotch Pine?

Hva er en skotsk furu? Scotch furutrær når vanligvis en høyde på 40 til 50 fot (12,2 - 15,2 m) og en spredning på 30 fot (9,1 m). Nålene deres er blågrønne om sommeren og vanligvis 1 til 2 tommer lange. Nålene vil ofte skifte farge om vinteren, og bli mer gulgrønne. Barken er oransje og skreller vekk fra stammen og grenene i et attraktivt mønster.

dyrking av furutrær

Skotske furutrær er hardføre i USDA-sonene 3a til 8a, et område som dekker det meste av USA og Canada. De er veldig holdbare og tilpasningsdyktige. De vil tolerere alkalisk jord opp til en pH på 7,5 og vil vokse i de fleste typer jord. De foretrekker imidlertid fuktig, godt drenert jord, og klarer seg best i full sol.

Fordi de er så tøffe, er furu populære på steder som ikke tåler mye annet liv, og de er spesielt flinke til å gjenvinne uønskede områder. Å plante furu er imidlertid ikke ideelt over alt, fordi trærne er svært utsatt for furuviskenematoder. Det er spesielt et problem i Midtvesten, hvor trær ofte vil vokse norm alt i 10 år, for deretter å bli infisert og dø raskt. Hvis du bor utenfor Midtvesten, er det sannsynligvis ikke noe problem.

Valg av de beste furufuruene for hager avhenger av det store området du har for den totale veksten. Det er imidlertid dverg alternativer tilgjengelig for de som har liten plass, men som ønsker å nyte disse interessante furutrærene.

Hvis den dyrkes under passende forhold, krever pleie av et furutre i hjemmets landskap lite, om noe, vedlikehold.

Anbefalt: