Er Nemesia Cold Hardy: Informasjon om Nemesia om vinteren

Innholdsfortegnelse:

Er Nemesia Cold Hardy: Informasjon om Nemesia om vinteren
Er Nemesia Cold Hardy: Informasjon om Nemesia om vinteren

Video: Er Nemesia Cold Hardy: Informasjon om Nemesia om vinteren

Video: Er Nemesia Cold Hardy: Informasjon om Nemesia om vinteren
Video: Nemesia Favourites: flowers and fragrance all summer long 2024, Kan
Anonim

Er nemesia kaldbestandig? Dessverre, for nordlige gartnere, er svaret nei, siden denne innfødte i Sør-Afrika, som vokser i USDA plantehardhetssone 9 og 10, definitivt ikke er kuldetolerant. Med mindre du har et drivhus, er den eneste måten å dyrke nemesia (Nemesia) om vinteren på å leve i et varmt, sørlig klima.

Den gode nyheten er at hvis klimaet ditt er kjølig om vinteren, kan du nyte denne nydelige planten i de varme værmånedene. Nemesia vinterpleie er ikke nødvendig eller realistisk fordi det ikke er noen beskyttelse som kan se denne ømme planten gjennom en iskald vinter. Les videre for å lære mer om nemesia og kuldetoleranse.

Om Nemesia om vinteren

Blomstrer nemesia om vinteren? Nemesia dyrkes vanligvis som en årlig. I sør plantes nemesia om høsten og vil blomstre gjennom vinteren og langt ut på våren så lenge temperaturene ikke er for varme. Nemesia er en årlig sommer i kjølig nordlig klima, hvor den vil blomstre fra sen vår til den første frosten.

Temperaturer på 70 grader F. (21 C.) om dagen er ideelle, med kjøligere temperaturer om natten. Veksten avtar imidlertid når temperaturen synker til 10 grader.

Nyere hybrider er imidlertid et unntak. Se etter Nemesia capensis, N. foetens, N. caerulea, N. pallida, og N. fruticans, som er mer frosttolerante og tåler temperaturer så lave som 0 C (32 grader F.). De nyere nemesia hybridplantene tåler også litt mer varme og vil blomstre lenger i sørlige klimaer.

Anbefalt: