Using Old Doors In The Garden: How To Upcycle Old Doors For Garden Spaces

Innholdsfortegnelse:

Using Old Doors In The Garden: How To Upcycle Old Doors For Garden Spaces
Using Old Doors In The Garden: How To Upcycle Old Doors For Garden Spaces

Video: Using Old Doors In The Garden: How To Upcycle Old Doors For Garden Spaces

Video: Using Old Doors In The Garden: How To Upcycle Old Doors For Garden Spaces
Video: How to Upcycle an Old Door | Outdoor | Great Home Ideas 2024, April
Anonim

Hvis du har pusset om i det siste, kan det hende du har gamle dører liggende, eller du kan legge merke til sjarmerende gamle dører i en bruktbutikk eller andre lokale forretninger til salgs. Når det gjelder landskapsarbeid med gamle dører, er ideene uendelige. Ta en titt på disse enkle ideene for å implementere dører til hager på en rekke unike og kreative måter.

Hvordan resirkulere gamle dører

  • Bygg en hagebenk: Bruk to gamle dører til å lage en hagebenk, en dør til setet og en til ryggstøtten. Du kan til og med kutte en gammel paneldør i kvartaler og lage en liten hagebenkstol for én person (eller barnestørrelse). Det blir to lange paneler og to kortere paneler akkurat passe for sete, rygg og sider.
  • Konstruer en pergola: To gamle dører i hagen kan brukes til å bygge en pergola. Lag en dekorativ kant for bunnen, og bruk deretter hjørnestivere for å feste dørene med en arbor-topp i tre. Mal og grunn pergolaen med utvendig lateksmaling.
  • Lyst på et tregjerde: Heng en gammel dør på et tregjerde eller vegg. Mal den med lunefulle farger eller la den eldes naturlig. Du kan pynte den medhengende planter, urter, antikke dørhammere eller andre interessante gjenstander.
  • Bygg en gammeldags verandahuske: Dører i hagedesign kan inneholde gammeldagse verandahusker. Konstruer en ramme for basen ved hjelp av 2x4s. Legg til kryssstiver, konstruer deretter et sete med 1x4s. Når setet er ferdig, bruk den gamle døren til ryggen, etterfulgt av armlener. Fullfør verandahusken med solid hengende utstyr, et nytt strøk maling og noen fargerike puter eller puter.
  • Bruk gamle dører for privatliv i hagen: Hvis du har flere gamle dører i hagen, kan de brukes til å bygge et gjerde eller en privatskjerm for en sittegruppe, krok, eller uteplass.
  • Design et enkelt hagebord: Landskapsarbeid med gamle dører kan inkludere et piknikbord. Dette er superenkelt hvis du tilfeldigvis støter på et par gamle saghester eller gjenvunnede resirkulerte balustere. Du kan også bruke kortere ben til å gjøre en dør om til et salongbord for et samlingsområde eller legge til en plexiglassplate for et mer elegant hagebord.

Gjenbruk av gamle dører er en fin måte å upcycle i hagen samtidig som du skaper noe nytt og interessant. Dette er bare noen ideer du kan prøve. Det er mange andre på nettet eller lag din egen.

Anbefalt: