What Are Garden Kneelers: How To Use A Garden Kneeler

Innholdsfortegnelse:

What Are Garden Kneelers: How To Use A Garden Kneeler
What Are Garden Kneelers: How To Use A Garden Kneeler

Video: What Are Garden Kneelers: How To Use A Garden Kneeler

Video: What Are Garden Kneelers: How To Use A Garden Kneeler
Video: A Closer Look at the Garden Kneeler | Gardener's Supply 2024, Kan
Anonim

Hagearbeid gir moderat trening, tilgang til vitamin D, frisk luft og en rekke andre fordeler. Leger anbefaler utendørsaktiviteter spesielt for funksjonshemmede eller eldre. Bruk av hageknele kan gjøre det enklere og mer behagelig å nyte tiden ute i hagen. Hva er hageknele? Hvis du har leddgikt, stive ledd eller bare ønsker å forenkle hageoppgaver, kan de være din beste venn.

Hva er hageknele?

Hvis det er vanskelig å komme ned på bakken for å luke, høste jordbær eller utføre andre hageoppgaver, kan en hageknele være den perfekte løsningen. Hva er en hageknele for? Det bidrar til å senke kroppen til bakken og gir et dempet sted for knærne. Dette gjør enhver lav oppgave mer komfortabel og holder også buksene dine unna skitt. Det finnes mange typer hageknele å velge mellom, men hovedformålet er det samme. Stil, farge og størrelse er de største variasjonene.

Du trenger ikke å bli eldre eller ha en funksjonshemming for å ønske deg en hageknele. Disse kan være lette, sammenleggbare benker som gir lav sitteplass eller snu for å tilby et polstret sted for knærne. Det beste av alt er at bena på benken, når de snus, fungerer som rekkverk for å hjelpe til med å heve ogsenkes fra knelende stilling.

Noen typer hageknele tilbyr tilbehør og holdere for å gjøre hagearbeidet enda mer komfortabelt. En annen stor fordel med disse produktene er at de kan fungere som et ekstra sete rundt bålet, en abbor mens du bader barna, en trappekrakk for å bytte fuglemater og mye mer.

Hvordan bruker du en hagekneeler

Garden knelers er personlige hjelpemidler og har ingen spesifikke bruksanvisninger. Hvert selskaps produkt er bygget litt annerledes med noen knelere i kraftig plast og andre i metall, ofte pulverlakkert for langvarig holdbarhet. Putene er også forskjellige. Noen har fuktbestandige deksler og tykkelsen på polstringen kan variere.

De kommer i en rekke farger, og noen selskaper tilbyr en rekke tilbehør som festbare verktøyposer. En annen viktig forskjell er vektrestriksjonene. Noen få knelere kan romme opptil 250 pund (113 kg.); Dette er imidlertid ikke tilfelle med alle produkter og er viktig informasjon. Vekten på enheten er også en nøkkelfaktor.

Du trenger ikke gå deluxe når du bruker hageknele for komfortabel hagearbeid. Du kan bare få en hagepute som du flytter fra rom til plass mens du utfører gjøremål. Disse varierer i farge, putetykkelse, størrelse og pris, men er mer økonomiske enn hageknele. Men hvis du har en hageknele, har de forskjellige produkter som gjør enheten enda mer nyttig.

Mange tilbyr verktøyposer som passer på håndtakene. Andre har bøtter eller kurver som festes slik at du kan samleprodusere. Noen få deluxe-modeller tilbyr enheter med hjul, slik at du ikke engang trenger å reise deg hver gang du vil flytte kneleren. Markedet er variert og har noe for ethvert behov og budsjett.

Anbefalt: