How Hydroseeding Works – Informasjon om Hydroseeding A Lawn

Innholdsfortegnelse:

How Hydroseeding Works – Informasjon om Hydroseeding A Lawn
How Hydroseeding Works – Informasjon om Hydroseeding A Lawn

Video: How Hydroseeding Works – Informasjon om Hydroseeding A Lawn

Video: How Hydroseeding Works – Informasjon om Hydroseeding A Lawn
Video: Does Hydro Mousse Work? Lawn in a Bottle Review 2024, April
Anonim

Hva er hydroseeding? Hydroseeding, eller hydraulisk mulch seeding, er en måte å plante frø over et stort område. Sammenlignet med tradisjonelle metoder kan hydroseeding spare en enorm mengde tid og krefter, men det er også noen ulemper å vurdere. Les videre for å lære litt om hydroseeding og hvordan denne metoden kan hjelpe deg med å etablere en plen.

How Hydroseeding Works

Hydroseeding innebærer bruk av en høytrykksslange for å påføre frø på bearbeidet jord. Frøene er i en vannbasert gressfrøspray (slurry) som kan inneholde mulch, gjødsel, lime eller andre stoffer for å få en plen til en sunn start.

Gressfrøsprayen, som ofte brukes til å plante store områder som golfbaner og fotballbaner, påføres ofte fra en lastebil for å sikre at slurryen er jevnt blandet. Den kan imidlertid også brukes av huseiere med en trykksprøyte.

Hydroseeding-fakta: Hydroseeding a Lawn

Hydroseeding brukes ofte til å plante gressfrø, men teknikken er også implementert for markblomster og bunndekker. Denne teknikken er spesielt nyttig for bratte bakker og andre vanskelige områder, og gresset vil bidra til å forhindre erosjon.

Hydroseeding er kostnadseffektivt for store applikasjoner. Det kan imidlertid være dyrere for mindre områder. Som en generell regel er hydroseeding dyrere enn tradisjonelle metoder, men rimeligere enn torv. Spray med gressfrø kan tilpasses. Du kan for eksempel enkelt tilsette kalk hvis jorda er for sur.

En ulempe med å hydrose en plen er at frøet kanskje ikke kommer i fullstendig kontakt med jorda. Den nyplantede plenen kan trenge mer vanning over lengre tid enn en tradisjonelt plantet plen.

På grunn av bruk av gjødsel i slurryen, etableres en plen med hydrofrø vanligvis mye tidligere enn en tradisjonell plen og kan være klar til klipping om omtrent en måned.

Anbefalt: