What Is A Camarosa Strawberry – Tips for growing Camarosa Strawberry

Innholdsfortegnelse:

What Is A Camarosa Strawberry – Tips for growing Camarosa Strawberry
What Is A Camarosa Strawberry – Tips for growing Camarosa Strawberry

Video: What Is A Camarosa Strawberry – Tips for growing Camarosa Strawberry

Video: What Is A Camarosa Strawberry – Tips for growing Camarosa Strawberry
Video: hybrid Camarosa variety of strawberry  2024, Kan
Anonim

Jordbær gir noen av sesongens tidligste frukter i hagen. For å få en enda tidligere avling, prøv noen få Camarosa jordbærplanter. Disse tidligsesongbærene er store, og plantene gir et stort utbytte. Camarosa kan dyrkes utendørs i sone 5 til 8, så i det meste av USA. Les videre for mer informasjon og tips om Camarosa jordbærstell.

Hva er en Camarosa Strawberry?

Camarosa er en av de vanligste variantene av jordbær som dyrkes i det sørlige California og sendes til dagligvarebutikker rundt om i landet. Den gir et stort bærutbytte, og bærene er store med god form og tåler lagring og frakt. De har også en fin smak.

Disse jordbærplantene vokser mellom 6 og 12 tommer (15-31 cm.) høye og brede. Avhengig av hvor du bor, vil de modnes og være klare til høsting mellom februar og juni. Regn med å kunne høste Camarosa-bær litt tidligere enn andre varianter du har prøvd.

Camarosa Strawberry Care

Disse jordbærene vokser godt i bed og flekker i hagen, men de er også gode containerplanter. Hvis plassen din er begrenset, kan du dyrke en eller to i potter på en terrasse eller veranda. Bare pass på å velgeet sted som er i full sol for de beste resultatene når du dyrker Camarosa-jordbær.

Sett jordbærplantene dine ute når jorden har nådd minst 16 grader. Jordbær av alle typer sluker næringsstoffer, så berik jorden først med organisk materiale som kompost. Du kan også bruke gjødsel før blomstene vises om våren og igjen om høsten. Fosfor og kalium er spesielt viktig for bærproduksjonen.

Vann Camarosa-jordbærplantene regelmessig, spesielt når de har begynt å produsere blomster og frukt. Fortsett å vanne om høsten, ellers kan neste års vekst bli negativt påvirket. Mulch er nyttig for å holde fuktighet inne og undertrykke ugress rundt jordbær. Hvis du har kalde vintre, dekk plantene med mulch etter vekstsesongen for beskyttelse til våren.

Anbefalt: