Memorial Planting Ideas – Choosing Plants For A Memorial Garden

Innholdsfortegnelse:

Memorial Planting Ideas – Choosing Plants For A Memorial Garden
Memorial Planting Ideas – Choosing Plants For A Memorial Garden

Video: Memorial Planting Ideas – Choosing Plants For A Memorial Garden

Video: Memorial Planting Ideas – Choosing Plants For A Memorial Garden
Video: Small memorial garden ideas 2024, Kan
Anonim

Det er en gammel praksis å plante et tre når en ny baby kommer eller som et minne om en mistet kjær. Planter, med sine forskjellige årstider, er en utmerket påminnelse om livets stadier. Minnehageplanter kan være de en kjære var spesielt glad i, gi et sted for fred å huske og fremkalle gode minner. Å plante i noens minne er en varig hyllest til deres plass i hjertet ditt.

Planter i noens minne

Det er mange ideer til minneplanting, som noen ganger kombinerer planter med en benk, tusj eller annet minnesmerke. Det som fungerer for en person fungerer kanskje ikke for en annen, siden dette er et dypt personlig rom. Vurder hvordan den vil se ut gjennom årstidene og gjør den tilgjengelig, eller til og med synlig gjennom et vindu.

Hvis du bare har en liten plass, kan du vurdere å lage en containerhage. Dette kan være en innendørs oppvaskhage eller et lite tre utendørs med fantastiske løker rundt seg. Kanskje den personen du prøver å hedre var en naturvernmann, i så fall ville en vannhage eller xeriscape-plass være ideelt.

Hvis du har dyrebare minner fra å jobbe i grønnsakshagen med den personen, vil det å bygge en seiershage eller kjøkkenhage være en fin måte å minnes på. Slike ideer om minneplanting bør gjenspeile den tapte personensspesielle preferanser og personlighet. Hvis noen for eksempel elsket katter, ikke glem å inkludere kattmynte.

Planter for å hedre sine kjære

De faktiske plantene for en minnehage burde ideelt sett bety noe. Hvis roser var deres lidenskap, velg flere favoritter, eller hvis mulig, transplanter noen fra hagen deres. Mange gartnere har en entusiasme for en bestemt kategori av flora. Løk, matvarer, innfødte planter, stauder eller trær er alle tanker.

Hvis du hedrer en falnet soldat, plant blomster i rødt, hvitt og blått. En nydelig kombinasjon av patriotiske minnehageplanter er blå delphinium, røde petunia og hvit floks. For farge året rundt, blande pærer som kommer opp på forskjellige tider av året. Planter for en minnehage kan også minne deg om favorittduften deres. Syriner, roser eller lavendel er ofte favoritt alternativer.

Navnene på planter er også en søt måte å minnes noen på. Forglemmigei med sine knallblå blomster og enkle stell sier alt. Planter med patriotiske navn hedrer falne soldater. Prøv "Freedom" Alstromeria, Peace Lily eller "Patriot" hosta. Religiøse påminnelser kommer fra planter som Gentle Shepherd-daglilje, rosenkransranke eller skytsengelhosta.

Rosmarin er til minne, gule tulipaner for vennskap, og røde valmuer representerer evig søvn. Hvis minnesmerket er for en ung person eller et barn, plant hvite liljer for renhet og hvite tusenfryd for å representere uskyld. En eik betyr styrke, noe som passer for familiens overhode.

Det er mange måter å planlegge enminnehage. Uansett hvordan du gjør det, skal prosessen og resultatet være et varig rom for refleksjon og helbredelse.

Anbefalt: