Juli Garden Tasks – Ohio Valley Gardening Maintenance

Innholdsfortegnelse:

Juli Garden Tasks – Ohio Valley Gardening Maintenance
Juli Garden Tasks – Ohio Valley Gardening Maintenance

Video: Juli Garden Tasks – Ohio Valley Gardening Maintenance

Video: Juli Garden Tasks – Ohio Valley Gardening Maintenance
Video: 3 Landscaping Tips I wish I knew before we Built... 2024, Kan
Anonim

For mange gartnere over hele USA markerer juli måned rekordhøye temperaturer. Selv om dette er sant for de som bor i Ohio-dalen, betyr juli også at dyrkere bør forvente undertrykkende fuktighet og høye varmeindekser.

Med ankomsten av sommerforholdene blir den regionale hagelisten fylt med gjøremål som vil bidra til å sikre at hagen holdes sunn og produktiv fra sommeren til høsten.

julihageoppgaver

Ohio Valley hagearbeid i juli kan være utfordrende. Først og fremst må dyrkere ta forholdsregler for å sikre at de er i stand til å holde seg trygge. Sørg for å unngå å jobbe på de varmeste dagene. På dager som krever arbeid i hagen, velg å gjøre det enten tidlig om morgenen eller sent på kvelden mens temperaturene er relativt kjølige. Ekstra bruk av verneklær, hatter og solkrem kan også bidra til å holde de som jobber ute trygge.

Juli i Ohio-dalen er en tid der vanningsplaner må følges nøye. Dette gjelder spesielt for beholdere, potteplanter, hengende kurver og høybed. Selv om det er sannsynlig at det regner hele måneden, vil det være viktig at plantene ikke får visne. Når du vanner planter, sørg alltid for å vanne på bakkenivå tilunngå å sprute bladene. Dette kan redusere sannsynligheten for ulike plantesykdommer.

I løpet av denne tiden vil det også være viktig å deadhead klippe-og-komme-igjen-blomster, for eksempel zinnias. Å gjøre det vil bidra til å fremme ny vekst og vedlikeholde planter gjennom sommeren.

Blant de største oppgavene på den regionale hagelisten er fortsatt høsting av sommeravlinger. For mange er juli tiden for store avlinger av bønner og tomater.

Selv om det virker mot intuitivt, er en av de viktigste julioppgavene for hagearbeid i Ohio Valley planleggingen av høstens grønnsakshage. Juli i Ohio-dalen er den ideelle tiden for å starte planter som brokkoli, blomkål, kål og rosenkål. Frøstart i varme temperaturer kan være vanskelig, men dette vil sikre en rikelig og deilig høstavling av brassicas.

Andre hagearbeid i juli relatert til vedlikehold inkluderer regelmessig luking og insektovervåking.

Anbefalt: