Kan du dehydrere agurker: Lær om å spise tørkede agurker

Innholdsfortegnelse:

Kan du dehydrere agurker: Lær om å spise tørkede agurker
Kan du dehydrere agurker: Lær om å spise tørkede agurker

Video: Kan du dehydrere agurker: Lær om å spise tørkede agurker

Video: Kan du dehydrere agurker: Lær om å spise tørkede agurker
Video: VANN kommer! Fiske i naturen. Glemte kampene!! 2024, April
Anonim

Store, saftige agurker er kun i sesong i en kort periode. Bondens markeder og dagligvarebutikker er fylt med dem, mens gartnere har sprø avlinger av grønnsakene. Sommerferske cukes må bevares hvis du drukner i dem. Hermetisering er et alternativ, men kan du dehydrere agurker? Her er flere ideer til tørket agurk, inkludert metoder og bruksområder.

Kan du dehydrere agurker?

Det ser ut til at du kan tørke nesten all mat, men kan du spise dehydrerte agurker? Agurker er lett å konservere, omtrent som plommer eller nektariner. Som sådan ville det være logisk at å spise tørkede agurker ville være like velsmakende. Du kan også sette hvilken smaksspinn du vil på frukten. Velg s alt eller søtt, enten fungerer det vakkert på agurk.

Det kan være tyngende å bruke opp en stor avling av agurker. Mens sylting varianter fungerer bra hermetisert, kan de burpless typene ikke godt. Imidlertid lager de flotte chips. Å spise tørkede agurker er et flott alternativ for veganere og de som prøver å unngå potetgull i dagligvarebutikker.

Du kan tørke dem i en dehydrator eller i en lav ovn. Det er mange krydder alternativer tilgjengelig. Prøv s alt og eddik, thai, en latinsk vri, eller til og med gresk. Uansett hvilket krydder du legger på dem vil fremheves av agurkens naturlige sødme og knas.

Hvordan tørker du agurker

Vask agurkene og skjær dem i jevne skiver. Bruk en kjøkkenskjærer for å holde dem alle jevne eller øyeeplet hvis du er ferdig med å bruke en kniv.

For dehydratorchips, sleng dem i krydderne du ønsker. Deretter legger du dem i et enkelt lag på tørketrommelen og slår på enheten. Sjekk etter 12 timer og fortsett å tørke til den er sprø.

I ovnen, tilbered dem på samme måte, men legg dem på kakeplater eller perforerte pizzapanner. Forvarm ovnen til 170 grader F. (77 C.) og plasser arkene i ovnen. Stek på denne lave temperaturen i omtrent tre timer.

Hva å gjøre med dehydrerte agurker

Lurer du på hva du skal gjøre med dehydrerte agurker?

  • Behandle dem som potetgull og spis dem alene eller lag en enkel dip med rømme eller yoghurt naturell.
  • Smuldre dem og legg dem i en salat for en sommerlig crunch.
  • Hvis du har laget dem med meksikansk krydder, legg dem til chilipoppene dine for en tilfredsstillende snaps.
  • Lag skiver i favorittsandwichen din.
  • Knus dem og bland med panering for å belegge kylling eller bruk som krydder på mat.

Idéer med tørkede agurker er bare begrenset til din fantasi og personlige smak.

Anbefalt: