Garden Holiday Donations – Hvordan gi tilbake denne sesongen

Innholdsfortegnelse:

Garden Holiday Donations – Hvordan gi tilbake denne sesongen
Garden Holiday Donations – Hvordan gi tilbake denne sesongen

Video: Garden Holiday Donations – Hvordan gi tilbake denne sesongen

Video: Garden Holiday Donations – Hvordan gi tilbake denne sesongen
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Som gartnere er vi virkelig heldige mennesker. Vi tilbringer tid i naturen, dyrker sunn frukt og grønnsaker til familiene våre eller planter fargerike ettårige planter som lyser opp hele nabolag. Lurer du på hvordan du skal gi tilbake?

For de fleste av oss er hagearbeid begrenset i vintermånedene, men det er fortsatt mange måter å hjelpe andre på. Les videre for tips og ideer for å gi feriehager.

Holiday Garden Giving: Holiday Donations

  • Arranger en opprydding i samfunnet, og bruk så dagen på å fjerne ugress og frakte søppel. Et fellesskapsarrangement skaper stolthet og oppmuntrer folk til å pusse opp gårdene sine.
  • Neste gang du besøker ditt lokale drive-through kaffestand, overrask folkene i bilen bak deg ved å betale for en kopp kaffe eller varm sjokolade.
  • Sett deg frivillig på et lok alt dyrevern. Krisesentre trenger vanligvis folk til å klappe, klemme, gå og leke med dyrene.
  • Det er snart på tide å starte frø innendørs. Plant noen ekstra frø i år, og gi deretter frøplantene til nye gartnere denne våren. Terrassetomater i beholdere er flotte gaver til leilighetsbeboere.
  • Hvis du liker å være utendørs, tilby å måke et fortau eller en oppkjørsel for en eldre nabo.
  • Pakk en pakke grønnsaks- eller blomsterfrø i julekort og send dem tilhagevennene dine. Hvis du samler frø fra hagen din, legg noen i hjemmelagde konvolutter. Sørg for å merke konvoluttene tydelig og inkludere planteinformasjon.

Måter å hjelpe andre på: helligdagdonasjoner og ideer til helligdager

  • Be et lok alt hagesenter om å hjelpe til med en julestjerneinnsamling til en lokal hage, skolehageprosjekt eller hageklubb. Mange hagesentre har programmer på plass.
  • Feriedonasjoner kan omfatte å gi en blomstrende plante som viburnum, hortensia eller rhododendron i gave til et lok alt sykehjem eller eldreomsorgshjem. Eviggrønne trær og busker blir også verdsatt og ser pene ut året rundt.
  • Spør ditt lokale skoledistrikt om de har et skolehageprogram. Meld deg frivillig til å hjelpe til med planlegging, planting, frø eller kontanter for den kommende hagesesongen.
  • Neste gang du besøker supermarkedet, kjøp en pose med råvarer. Lever den hos en eldre nabo, seniormåltidssenter eller suppekjøkken.

Leter du etter flere måter å gi tilbake på? Bli med oss denne høytiden for å støtte to fantastiske veldedige organisasjoner som jobber for å sette mat på bordene til de trengende, og som takk for at du donerte, vil du motta vår nyeste e-bok, Bring Your Garden Indoors: 13 DIY Projects for the Fall og Vinter. Klikk her for å finne ut mer.

Anbefalt: