Northwest Gardening Tasks – Pacific Northwest Gardens i desember

Innholdsfortegnelse:

Northwest Gardening Tasks – Pacific Northwest Gardens i desember
Northwest Gardening Tasks – Pacific Northwest Gardens i desember

Video: Northwest Gardening Tasks – Pacific Northwest Gardens i desember

Video: Northwest Gardening Tasks – Pacific Northwest Gardens i desember
Video: Building a Rain Garden in the Pacific Northwest 2024, Kan
Anonim

Bare fordi vinteren er her betyr ikke det at det ikke er hagearbeid å gjøre. Nordvesthagearbeid i desember kan fortsatt utføres i de fleste soner. Mange hager i Pacific Northwest er tempererte til mildt kjølige om vinteren, og jord kan til og med være brukbar. Start med en oppgaveliste for hagearbeid slik at du ikke glemmer noe og kan fortsette med oppgaven.

About Pacific Northwest Gardens

Nordvest-hagearbeidsoppgaver ser ut til å aldri ta slutt, men det kan hjelpe å få til noe hver måned i året. Å gjøre det vil hjelpe deg med å komme i gang med vårplantingen og sørge for at skadedyr og sykdommer ikke slår rot i hagen din. Utenom generell opprydding er det fortsatt mange gjøremål som vil gjøre livet enklere når det varme været kommer.

Været kan virkelig kjøre spekteret i Pacific Northwest. Regionen er litt omstridt, men kan stort sett anses å omfatte Nord-California, Idaho, Washington og Oregon. Noen inkluderer til og med Alaska og deler av det sørlige Canada.

Når du ser på temperaturforskjeller fra Nord-California og opp i de nordlige statene, er det et bredt spekter. Generelt er det rundt 200 frostfrie vekstdager og USDA-sonene er 6 til 9. Dette er et ganske stort område av temperaturer og forhold.

En av hovedoppgavene for hagearbeid i nordvestDesember er det å rydde opp. Kraftig regn, tung snø og is kan virkelig ta en toll på trær. Ødelagte lemmer kan fjernes når de oppstår og nedfelt plantemateriale bør ryddes opp. Hvis det kommer mye snø, bruk litt tid på å riste den av busker og trær for å unngå skade.

Alle følsomme planter må dekkes med froststoff under kulde, og noen planter kan bruke støtte med ståltråd, bur eller annet materiale. Skygg eller dekk den sørlige siden av unge trær. Du kan også male bagasjerommet med lys maling.

Gåringsliste for hagearbeid

Nordvest-hagearbeid bør gjøres så godt du kan. Hvis jorda ikke er frossen, kan du fortsatt installere vårblomstrende løker. Andre oppgaver kan være:

  • Plant bare rottrær og busker hvis jorda er myk nok.
  • Fortsett med å vanne. Fuktig jord bidrar til å beskytte røttene i tilfelle frysing.
  • Dekk til møre planter etter behov.
  • Snu komposten etter behov og hold den fuktig.
  • Sjekk løftede pærer for mugg eller skade.
  • Hvis jorda ikke er hard, del stauder og plant på nytt.
  • Riv blader, kutt ned stauder og hold deg oppdatert på ugress.
  • Hold øye med gnagerskader på planter og bruk nødvendig agn eller feller.
  • Kom i gang med planleggingen av vårhagen og start bestillingslister.
  • Det er ikke for tidlig å juice opp grønnsaksengen. Spred treaske, gjødsel eller kompost for å begynne å reparere jorda.

Anbefalt: