Reasons For Deformed Cucumbers

Innholdsfortegnelse:

Reasons For Deformed Cucumbers
Reasons For Deformed Cucumbers

Video: Reasons For Deformed Cucumbers

Video: Reasons For Deformed Cucumbers
Video: 5 Reasons Cucumbers Become Deformed or Misshapen 2024, Kan
Anonim

Hver hage bør ha agurker. De vokser lett og gir vanligvis ingen problemer. De krever rett og slett gjødsling, god jord, vann, solskinn og mye plass. Når du gir disse tingene, tror du at du ville ha en god avling av agurker, ikke sant?

Vel, ikke alltid. En gang i blant ender du opp med misformede agurker. Har du noen gang lurt på hva som kan være årsaken til at dette skjer med frukten? Les videre for å finne ut mer.

Årsaker til en deformert agurk

Deformerte agurker kan oppstå av flere årsaker.

Dårlig pollinering – Hvis agurken din har en morsom form, kan det hende du har et problem med pollineringen. Hvis det er mangel på insekter i hagen din fordi du har vært så flittig med å fjerne eller ødelegge dem, kan du finne ut at det ikke er noe som kan bestøve agurkene dine. Disse plantene krever honningbier for pollinering, og hvis det er mangel på bier i ditt område, vil du få problemer. Dette fører til misformede agurker hver gang. Pollinering har åpenbart skjedd fordi det er frukt, men hvis du har lav insektaktivitet, blir pollineringsprosessen avbrutt, og forårsaker dermed deformerte frukter.

Temperature – Noen ganger når temperaturen blir for varm, kan det faktisk drepepollen i tillegg til å holde pollinatorer unna. Hvis dette skjer, vil du ha deformerte agurker.

Utilstrekkelig vann – Noen ganger kan de deformerte agurkene dine være forårsaket av fuktstress. Agurker krever mye vann gjennom hele vekstsesongen.

Gjødsel – Gjødsling er nødvendig i hver hage. Men hvis agurken din er morsom formet, kan det hende du må tilbakevise befruktningen. Noen ganger kan for mye gjødsel forårsake deformerte agurker. Når de modnes, krever agurker mindre fôring. På den annen side kan misdannelser i agurker bety at det ikke var nok næringsstoffer i jorda helt fra starten. I dette tilfellet vil en sidedressing med gjødsel eller kompost hjelpe.

Anbefalt: