Central U.S. Conifers – Beste bartrær for Ohio Valley-landskap

Innholdsfortegnelse:

Central U.S. Conifers – Beste bartrær for Ohio Valley-landskap
Central U.S. Conifers – Beste bartrær for Ohio Valley-landskap

Video: Central U.S. Conifers – Beste bartrær for Ohio Valley-landskap

Video: Central U.S. Conifers – Beste bartrær for Ohio Valley-landskap
Video: Success with Conifers - February 16, 2023 2024, Kan
Anonim

Leter du etter beskyttelse mot harde vintervinder i de sentrale amerikanske delstatene eller Ohio Valley? Bartrær kan være løsningen. Deres tette løvverk og eviggrønne egenskaper gjør bartrær til ideelle vindskjermer. Bartrær kan også legge til vertikal helårs øye appell til landskapet, og de fungerer som steder å henge juledekorasjoner. I tillegg krever mange bartrær i sentrale USA og Ohio Valley lite vedlikehold.

Hva er Ohio Valley og Central U. S. Conifers?

Huseiere tenker vanligvis på bartrær som kjegleproduserende, juletreformede eviggrønne trær. Selv om denne oversiktlige beskrivelsen på en tilstrekkelig måte beskriver mange bartrær, er det noen som produserer bær, andre som er løvfellende, og noen få typer er mer busklignende enn treformede.

Her er hovedtypene bartrær for Ohio-dalen og sentrale amerikanske stater:

  • Pine (Pinus) – Furu foretrekker full sol. Vanlige arter inkluderer hvit furu, østerriksk furu, skotsk furu, japansk svart furu og mugo furu. Sistnevnte har en tett, rund, busklignende form.
  • Spruce (Picea) – Grantrær vokser best i kjøligere klima. Vanlige arterinkluderer edelgran, Black Hills-gran, Dverg Alberta-gran og Colorado-blågran. Sistnevnte har en blålig-sølv avstøpning på nålene og er et populært prøvetre.
  • Fir (Abies) – Gran krever full sol og sur jord med god drenering. De har flate nåler og tåler ikke forurensning så godt som furu. Concolor gran er en av de mer populære og hardføre artene av bartrær i sentrale amerikanske stater og Ohio-dalen.
  • Yews (Taxus) – Barlind er tobolig (planter er spesifikt hanner eller hunner) og er populære valg for hekker, toppiarier og geometriske hager. Disse langlivede bartrærne krever beskjæring for å beholde formen. I motsetning til de fleste bartrær produserer barlind knallrøde bær. Alle deler av barlind er giftige for mennesker, kjæledyr og husdyr.
  • Arborvitae (Thuja) – Arborvitae er hurtigvoksende bartrær som er populære som grunnplanter og som hekk. Nålene ligner en flat, perlesnor og er ordnet i en spray på grenene. De vokser best i full sol.
  • Juniper (Juniperus) – Einerarter varierer fra den østlige rødsederen til bunndekkevarianter. De skjelllignende nålene er skarpe og spisse. Bladverket kan variere i farge fra gult til grønt og blått. Einer foretrekker full sol.
  • Hemlock (Tsuga) – Må ikke forveksles med den giftige, toårige blomstrende planten med samme navn, hemlock-trær anses ikke som giftige. Disse skyggeelskende bartrærne vokser best i sur jord. Innfødte arter inkluderer østlig, vestlig, fjell og Carolina hemlocktrær.
  • False Cypress (Chamaecyparis) – Dette bartræret har flate nåler som ligner på arborvitae. Falsk sypress løvverk viser en rekke farger fra gul til sølvblå. Arter kan være trelignende eller vokse som busker. Vanlige arter inkluderer hinoki og sawara.
  • Løvfellende bartrær – Arter av bartrær som mister bladene inkluderer redwood ved morgengry, skallet sypress og lerk.

Anbefalt: