Best Shade Trees Northeast Region: Planting New England Shade Trees

Innholdsfortegnelse:

Best Shade Trees Northeast Region: Planting New England Shade Trees
Best Shade Trees Northeast Region: Planting New England Shade Trees

Video: Best Shade Trees Northeast Region: Planting New England Shade Trees

Video: Best Shade Trees Northeast Region: Planting New England Shade Trees
Video: 10 Best Fast Growing Shade Trees For Yard 🏠🌲🌳 2024, April
Anonim

Med sine strøk av skog og gammeldagse bakgårder er den nordøstlige regionen i USA ikke fremmed for høye skyggefulle trær. Men det betyr at det er mange alternativer å velge mellom. Og hvis du ønsker å plante et enestående eksemplar som vil vare i mange år framover, er det viktig å velge riktig. Her er noen av de aller beste nordøstlige skyggetrærne for landskap fra Maine til Pennsylvania.

Shade Trees in the Northeast

Nordøsten er kjent for sin uhyrlig vakre høstfarge, og de beste nordøstlige skyggetrærne drar nytte av det. En av de fineste og vanligste av disse trærne er den røde lønnen. Dette treet kan nå 70 fot (21 m.) i høyden, med en spredning på opptil 50 fot (15 m.). En nordamerikansk innfødt, kan trives over hele regionen og er et av hovedtrærne som er ansvarlige for det klassiske høstens løvverk. Den er hardfør i USDA-sonene 3-9.

Røde trær

Andre utmerkede nordøstlige skyggetrær som viser rød høstfarge inkluderer:

  • Black Cherry (sone 2–8)
  • White Oak (sone 3-9)
  • Smooth Sumac (sone 3–9)

appelsintrær

Hvis du ser etter oransje høstfarge i stedet, kan du prøve den lille, men fantastiske Serviceberry, en nordamerikanskinnfødt som kan nå opptil 20 fot (6 m.) i høyden. Det oransje høstløvverket motvirkes av de nydelige, syrinlignende vårblomstene. Den er hardfør i sone 3–7.

Noen andre gode kilder for oransje løvverk er:

  • Smoke Tree (sone 5-8)
  • japansk Stewartia (sone 5-8)

Yellow Trees

Hvis du vil ha gult løvverk, vurder en skjelvende osp. Siden den sprer seg ved å skyte opp kloner av seg selv, er skjelvende osp egentlig ikke et tre du kan ha bare ett av. Men under de rette forholdene kan en liten lund fungere som et vakkert enkelt eksemplar. Den er hardfør i sone 1-7.

Best Shade Trees Northeast Region

Hvis du leter etter New England skyggetrær som ikke bare er kjent for høstfarger, bør du vurdere en blomstrende kornel. Dette treet er hardfør i sone 5-8, og kan tjene som et nydelig vårens midtpunkt.

Noen flere gode alternativer inkluderer:

  • Weeping Willow (sone 6–8)
  • Tulip Tree (sone 4-9)

Anbefalt: