Are Shrews Bad For The Garden – Shrew Damage And Benefits

Innholdsfortegnelse:

Are Shrews Bad For The Garden – Shrew Damage And Benefits
Are Shrews Bad For The Garden – Shrew Damage And Benefits

Video: Are Shrews Bad For The Garden – Shrew Damage And Benefits

Video: Are Shrews Bad For The Garden – Shrew Damage And Benefits
Video: How to Catch Voles and Shrews. Easy DIY to Stop the Tunnels and Holes in the Flower Beds 2024, April
Anonim

Er spissmus dårlige? De små gnagerlignende krypene er ikke pene, men spissmus i hagen er generelt gunstige. Faktisk er spissmus viktige medlemmer av økosystemet, og det er ikke alltid en god idé å bli kvitt dem. Skader på spissmus er vanligvis begrenset og består vanligvis av hull de kan grave på jakt etter insekter. Les videre for å lære mer om disse nyttige dyrene og tips om spissmusskontroll.

Shrews in the Garden

Selv om de ofte forveksles med mus, er spissmus insektetere. De spiser på en rekke hageskadedyr, inkludert snegler, snegler, biller, larver, tusenbein og tusenbein, blant andre. Spisser spiser også små mus og slanger og av og til en liten fugl. De har enorm appetitt og kan spise tre ganger kroppsvekten på en enkelt dag.

Spesmus lever først og fremst i tykk vegetasjon og fuktig planteavfall. De graver vanligvis ikke, men de kan dra nytte av tunneler skapt av voles og føflekker. Selv om de ikke spiser planterøtter, kan de være plagsomme hvis du dyrker nøttetrær og kan grave hull som forstyrrer røtter eller løker. De kan også være plagsomme hvis dekomme inn i hjemmet ditt også.

Shrew Control: Tips on Get Rid of Shrews

Klipp plenen ofte; spissmus som høyt gress. Rydd opp plantemateriale og annet hageavfall. Rake høstløv. Mat kjæledyrene dine innendørs. Ikke la kjæledyrmat ligge der spissmus kan komme inn i det. Kontroller skadedyr med insektdrepende såpe eller neemolje, som er mindre skadelige for bier og andre nyttige insekter. Kontroller snegler og snegler med ikke-giftig snegleagn, feller eller andre metoder.

Klipp lavthengende greiner og gjengrodde busker. Hold søppeldunker og resirkuleringsbøtter godt dekket. Hvis mulig, oppbevar dem i en garasje eller bod og ta dem ut på hentedagen. Hold fuglebrett rene. Vurder å fôre fugler talg eller avskallede solsikkefrø, som gjør mindre rot. Hvis spissmus blir en alvorlig plage, kan du redusere antallet ved å bruke musefeller.

Anbefalt: