Bring the Outdoors In - History Of Holiday Evergreens

Innholdsfortegnelse:

Bring the Outdoors In - History Of Holiday Evergreens
Bring the Outdoors In - History Of Holiday Evergreens

Video: Bring the Outdoors In - History Of Holiday Evergreens

Video: Bring the Outdoors In - History Of Holiday Evergreens
Video: Evergreens: The Nature of a Holiday Tradition 2024, April
Anonim

I feriedekorasjonens historie er levende eviggrønne trær noen av de mest brukte på ulike måter. Både kristne og hedninger har brukt dem i en eller annen form i tusenvis av år. De første levende juletrærne ble vist for århundrer siden i Nord-Europa. Noen mennesker der plantet og dyrket dem til og med i kasser innendørs.

Romerne for lenge siden brukte grantrær og levende grener som dekorasjon for det nye året. De trodde hengende grøntgrener beskyttet dem mot onde ånder og demoner. Mange brukte også kristtorn til innendørs dekorasjoner. Den første personen kjent for å bringe et juletre inn i Tyskland var 16th-tallets predikant, Martin Luther.

Kristne trodde eviggrønne var et «tegn på evig liv med Gud». Trær ble pyntet en tid med frisk frukt, kringler og papirblomster. Muligens fikk barna hjelpe den gang med å lage pynt, slik de noen ganger gjør i dag.

Feriedekorering med levende grønne planter

Mange andre tilfeller av bruk av levende grøntområder i århundrer tidligere er sitert, ettersom vi finner tradisjonen fortsatt populær i dag. Når vi forbereder oss til årets høytid og dekorerer våre egne hjem med grønt, kan vi bruke det på en rekke måter.

Kranser og juletrær er blant de mest kjente måtenevi bruker den levende julegrønne dekorasjonen. Vi kan også bruke grønt på mantelen, nærliggende bord og på veggene. Mens kranser vanligvis går på en ytterdør, kan de også henge foran vinduer inne eller på veggen.

Juletrær er ofte plassert i boligens oppholdsområde, enten det er en familie eller stue. Noen liker å iscenesette et område med dekorasjon i andre deler av hjemmet. Det er ikke uvanlig i disse dager å ha mer enn ett dekorert tre.

I USA startet bruken av friskt grønt og julekranshistorie i sør under kolonitiden og flyttet senere til nordlige stater. Sørlige kirker viste først forseggjorte kranser for høytiden, ifølge tilgjengelig informasjon. Disse ble laget med forskjellig grønt, som kristtorn, eføy og fjelllaurbær. Mistelteintradisjonen startet omtrent på samme tid.

Inkluder levende urter for duft

Ulike urter og roseblader ble brukt for å tilføre duft til kransutstillingene. Vi kan legge til greiner av urter i dag for samme effekt. Du kan enkelt starte rosmarin og lavendel om sommeren som vil ha gode grener når du lager girlander og andre eviggrønne utstillinger på Thanksgiving og senere.

Eller du kan kjøpe voksende urter med duft for å bruke i årets arrangementer, selv om det er mer kostnadseffektivt å dyrke selv. Bare klyp urtestrengene en gang i blant for å frigjøre mer av den gode lukten.

Nå som du har lært noe av julehistorien og tradisjonene med å bruke levende eviggrønne til å pynte forferien, kom i gang med hjemmet ditt. Hvis du ikke er sikker på hvordan du vil like det, er det bare å begynne med en eviggrønn krans eller et levende tre. Du vil føle deg bra med å erstatte det kunstige med det ekte.

Anbefalt: