Parade Rose Care: How To Grow Parade Roses In The Garden

Innholdsfortegnelse:

Parade Rose Care: How To Grow Parade Roses In The Garden
Parade Rose Care: How To Grow Parade Roses In The Garden

Video: Parade Rose Care: How To Grow Parade Roses In The Garden

Video: Parade Rose Care: How To Grow Parade Roses In The Garden
Video: Why Grow Miniature Roses? 2024, Kan
Anonim

I hageverdenen brukes ikke paraderoser ofte, noe som er synd, da de kan være et herlig og snodig tillegg til enhver hage. Å dyrke paraderoser er enkelt å gjøre og vil tilføre noe morsomt til hagen din.

Names of Parade Roses

Paraderoser er egentlig miniatyrroser. Disse petite rosene kommer i like mange farger og varianter som deres større søstre. Noen navn på paraderoser er:

  • Carnival
  • Mandarin Sunblaze
  • Lavender Sunblaze
  • Inkognito
  • Vista
  • Baby Boomer
  • Jeanne LaJoie Climber

Det er mange, mange flere varianter tilgjengelig utover dette for gartnere å dyrke.

Hvordan ta vare på paraderoser

Å dyrke paraderoser er omtrent som å dyrke roser i full størrelse. Plant dem i full sol for den beste visningen. Pass på at de får rikelig med vann, men også at de har god drenering også.

I likhet med det større utvalget, sier riktige ressurser for pleie av paraderoser at du bør gi rikelig med gjødsel, siden alle slags roser er tunge matere.

En annen ting du bør tenke på når du skal lære å ta vare på paraderoser, er at utendørs er de mottakelige for svartflekk og sopp. Sørge for at du erdyrking av paraderoser under best mulig forhold vil bidra til å forhindre disse sykdommene.

Pruning Parade Roses

Akkurat som med andre typer rosehagearbeid, trenger paraderoser regelmessig beskjæring. Beskjær om våren for å fjerne døde eller syke stokk.

Du kan også beskjære kort tid etter at planten har blomstret ferdig. Beskjær hele planten tilbake med en tredjedel for å oppmuntre til en ny runde med blomstring.

Beskjæring vil også hjelpe dine voksende paraderoser med å holde en buskete, full form.

Å vite hvordan man tar vare på paraderoser er ikke annerledes enn å vite hvordan man tar vare på roser i full størrelse. I hagearbeid kan paraderoser gi hagen din et lite og herlig aspekt.

Anbefalt: