Identifisering av løvgruvearbeidere og kontrollmetoder for løvgruvearbeidere

Innholdsfortegnelse:

Identifisering av løvgruvearbeidere og kontrollmetoder for løvgruvearbeidere
Identifisering av løvgruvearbeidere og kontrollmetoder for løvgruvearbeidere

Video: Identifisering av løvgruvearbeidere og kontrollmetoder for løvgruvearbeidere

Video: Identifisering av løvgruvearbeidere og kontrollmetoder for løvgruvearbeidere
Video: Know Your Rights: Health Insurance Portability and Accountability Act 2024, Kan
Anonim

Løvgruveskade er skjemmende og kan, hvis den forblir ubehandlet, ende opp med å forårsake alvorlig skade på en plante. Å ta skritt for å kvitte planter fra bladgruvearbeidere vil ikke bare få dem til å se bedre ut, men vil også forbedre deres generelle helse. La oss ta en titt på å identifisere løvgruvearbeidere og hvordan du dreper løvgruvearbeidere.

Identifying Leaf Miners

Selv om det finnes flere forskjellige typer bladgruvearbeidere, er utseendet og planteskadene for det meste likt. Løvgruvearbeidere har en tendens til å være ikke-beskrivende, svarte fluer. Fluene forårsaker ikke direkte skade på planten; i stedet er det larven til disse fluene som forårsaker problemene.

Det meste av tiden identifiseres dette skadedyret av skaden på bladgruvearbeideren. Ofte vises det som gule, snirklete linjer i bladene. Det er her løvgruvelarven bokstavelig t alt har boret seg gjennom bladet. Skader på bladgruvearbeider kan også vises som flekker eller flekker.

Kontrollmetoder for bladgruveskadedyr

Den vanligste metoden for å kvitte planter med bladgruvearbeidere er å spraye generelt plantevernmiddel på de infiserte plantene. Trikset med denne metoden for å drepe løvgruvearbeidere er å sprøyte til rett tid. Sprayer du for tidlig eller for sent, vil plantevernmiddelet ikke nå løvgruvelarvenog vil ikke drepe løvgraverfluene.

For effektivt å kvitte seg med bladgruvearbeidere med plantevernmidler, tidlig på våren, legg noen infiserte blader i en ziplock-pose og sjekk posen daglig. Når du ser små, svarte fluer i posen (som vil være løvgruvelarven som blir voksne), spray plantene daglig i en uke.

Det finnes plantevernmidler som er spesifikke for å drepe bladgruvearbeidere ved faktisk å bli absorbert i plantens blader. Disse bladminerspesifikke sprayene kan brukes når som helst på året.

Selv om plantevernmiddel er den vanligste formen for kontrollmetoder for løvgruvearbeidere, er det ikke den mest effektive. Drap naturlig bladgruvearbeidere med fordelaktige insekter. Du kan kjøpe veps k alt Diglyphus isaea fra anerkjente barnehager. Disse naturlige fiendene til løvgruvearbeideren vil lage et måltid av skadedyrene i hagen din. Vær oppmerksom på at sprøyting av plantevernmidler kan drepe disse fordelaktige insektene (og andre mindre kommersielt tilgjengelige løvgruvearbeidere du kan ha naturlig i hagen din).

En annen måte å naturlig drepe løvgruvearbeidere på er å bruke neemolje. Denne insektdrepende oljen påvirker løvgruvearbeiderens naturlige livssyklus og vil redusere antallet larver som blir voksne og dermed antallet egg som de voksne vil legge. Selv om neemolje ikke er en umiddelbar måte å drepe bladgruvearbeidere på, er det en naturlig måte å behandle disse skadedyrene på.

Anbefalt: