Vinterpleie for Boston Fern: Hvordan overvintre en Boston Fern Plant

Innholdsfortegnelse:

Vinterpleie for Boston Fern: Hvordan overvintre en Boston Fern Plant
Vinterpleie for Boston Fern: Hvordan overvintre en Boston Fern Plant

Video: Vinterpleie for Boston Fern: Hvordan overvintre en Boston Fern Plant

Video: Vinterpleie for Boston Fern: Hvordan overvintre en Boston Fern Plant
Video: Saga sailing, PEI 2024, Kan
Anonim

Mange hjemmegartnere kjøper Boston-bregner om våren og bruker dem som utendørsdekorasjoner inntil kalde temperaturer kommer. Ofte blir bregnene kastet, men noen er så frodige og vakre at gartneren ikke kan få seg selv til å kaste dem. Slappe av; Det er ikke nødvendig å kaste dem ut, og det er veldig bortkastet med tanke på at prosessen for å overvintre Boston-bregner ikke er altfor komplisert. Les videre for å lære mer om vinterstell for Boston-bregne.

Hva du skal gjøre med Boston Bregner om vinteren

Vinterpleie for Boston-bregne starter med å finne det rette stedet for overvintrende Boston-bregner. Planten trenger kjølige nattetemperaturer og mye lyst, indirekte lys som det fra et sørvindu som ikke er blokkert av trær eller bygninger. Dagtemperaturer bør ikke være over 75 grader F. (24 C.). Høy luftfuktighet er nødvendig for å beholde Boston-bregnen som stueplante.

Overvintring av Boston-bregner i et varmt, tørt hjemmemiljø forårsaker vanligvis mye rot og frustrasjon for gartneren. Hvis du ikke har de rette forholdene innendørs for overvintrende Boston-bregner, la dem gå i dvale og oppbevares i en garasje, kjeller eller utendørsbygning der temperaturen ikke går under 13 C.

Vinterpleie for Boston-bregne idvale inkluderer ikke lys; et mørkt sted er greit for planten i et sovende stadium. Planten bør fortsatt vannes grundig, men det er bare nødvendig med begrenset fuktighet for den sovende Boston-bregnelignende en gang i måneden.

Kan Boston Bregner holde seg utendørs om vinteren?

De i subtropiske soner uten frost og minusgrader kan lære å overvintre en Boston-bregne utendørs. I USDA Hardiness Zones 8b til 11 er det mulig å gi utendørs vinterpleie for Boston-bregne.

Hvordan overvintre en Boston-bregne

Enten du skal gi vinterpleie for Boston-bregner som potteplanter eller la dem gå i dvale og bo på et skjermet sted, er det et par ting å gjøre for å gjøre planten klar for vinterplasseringen.

  • Beskjær planten, og la bare nyspirede blader være igjen i beholderen. Dette unngår en rotete situasjon som vil oppstå hvis du tar med planten inn i hjemmet.
  • Akklimatisere planten til det nye miljøet gradvis; ikke flytt den brått til et nytt sted.
  • Utsett gjødsling ved overvintring av Boston-bregner. Gjenoppta vanlig fôring og vanning når nye skudd titter gjennom jorden. Igjen, flytt planten gradvis til utendørsplasseringen. Vann Boston bregner med regnvann eller annet vann som ikke er klorert.

Nå som du har lært hva du skal gjøre med Boston-bregner om vinteren, kan det være lurt å spare penger ved å prøve denne prosessen for å holde bregnene gjennom vinteren. Vi har svart på spørsmålet, kan Boston bregner oppholde seg utendørs om vinteren. Overvintrede plantergjenoppta veksten tidlig på våren og bør være frodig og full igjen det andre året.

Anbefalt: