Abeliophyllum Culture - Informasjon om White Forsythia-busker

Innholdsfortegnelse:

Abeliophyllum Culture - Informasjon om White Forsythia-busker
Abeliophyllum Culture - Informasjon om White Forsythia-busker

Video: Abeliophyllum Culture - Informasjon om White Forsythia-busker

Video: Abeliophyllum Culture - Informasjon om White Forsythia-busker
Video: Inktober Day 2: Abeliophyllum 2024, April
Anonim

Kanskje du leter etter noe annet å legge til landskapet ditt, kanskje en vårblomstrende busk som ikke vokser i landskapet på begge sider av deg og over gaten. Du vil også ha noe som er lite vedlikehold og iøynefallende, noe som signaliserer slutten på vinteren og at våren er rett rundt hjørnet. Kanskje du bør vurdere å dyrke hvite forsythia-busker.

White Forsythia Info

Vanligvis k alt falsk forsythia, de er klassifisert som små busker som ligner på de mer kjente gule forsythia-buskene vi er vant til å se om våren. Stilkene er buede og blomstene er hvite med et rosa skjær. Blomster kommer fra lilla knopper før bladene vises og er prangende og lett duftende.

Hvite forsythia-busker er også kjent som koreanske Abelialeaf. Botanisk k alt Abelioplyllum distichum, hvit forsythia info sier at voksende Abeliophyllum gir et attraktivt, sommerløvverk. Ikke forvent høstfarge i bladverket.

Abeliophyllum Culture

Foretrukket Abeliophyllum-kultur er full sol og godt drenerende jord, men hvite forsythia-busker tåler lys eller flekkete skygge. Falske forsythia-busker liker alkalisk jord, men vokser i alle godt drenerendemiddels jord. Falske forsythiabusker er hjemmehørende i Sentral-Korea og er hardføre i USA i USDA-plantehardhetssonene 5 til 8.

Abeliophyllum som vokser kan se sparsomt og til og med skrøpelig ut når det først plantes. Korriger dette med beskjæring når blomstringstiden er ferdig. White forsythia info indikerer en total beskjæring på en tredjedel gjør busken fyldigere, og produserer flere blomster året etter. Trim buede stengler av falske forsythia-busker over noden. Når den er etablert, beskjærer du noen av stilkene tilbake til basen.

Når bare 3 til 5 fot (1-1,5 m.) i høyden, med omtrent samme spredning på tvers, er det enkelt å sette inn hvite forsythia-busker i en grunnplanting eller blandet buskkant. Plant dem foran høyere, eviggrønne busker for å virkelig vise frem de hvite vårblomstene.

Ytterligere pleie av falske forsythiabusker

Vanning av hvite forsythiabusker er en integrert del av omsorgen deres. Hold jorda fuktig til buskene har etablert seg og vann av og til i sommervarmen.

Fôres med nitrogengjødsel noen ganger i løpet av sommeren.

I de kaldeste områdene i vekstsonene til hvite forsythiabusker hjelper vinterdekkstoff med å beskytte røttene. Mulch holder også på fuktigheten, uansett område.

Hvis falske forsythia-busker ikke er tilgjengelige fra lokale barnehager, gir et raskt Internett-søk i busken noen få kilder hvor de kan kjøpes. Prøv dem på et uvanlig senvintershow.

Anbefalt: