Big Eyed Bugs In Gardens - Informasjon om Big Eyed Bugs livssyklus

Innholdsfortegnelse:

Big Eyed Bugs In Gardens - Informasjon om Big Eyed Bugs livssyklus
Big Eyed Bugs In Gardens - Informasjon om Big Eyed Bugs livssyklus

Video: Big Eyed Bugs In Gardens - Informasjon om Big Eyed Bugs livssyklus

Video: Big Eyed Bugs In Gardens - Informasjon om Big Eyed Bugs livssyklus
Video: Insects for Kids | Have fun learning all about different kinds of bugs! | Parts of an insect 2024, Kan
Anonim

Big eyed bugs er nyttige insekter som finnes over hele USA og Canada. Hva er store øyne? I tillegg til deres karakteristiske okulære kuler, har disse insektene et viktig formål. Insektene lever av mange varianter av skadeinsekter som forårsaker skade på avlinger, torv og pryd. Identifikasjon av insekter med store øyne er viktig, så du ikke forveksler dem med en rekke av disse skadeinsektene.

Hva er Big Eyed Bugs?

Den beste tiden å oppdage disse bittesmå insektene er om morgenen eller kvelden når dugg fortsatt klamrer seg til blader og gresstrå. Insektet blir bare omtrent 1/16 til ¼ tomme langt (1,5–6 mm.) og har brede, nesten trekantede hoder og enorme øyne som vender litt bakover.

Livssyklusen for storøyde insekter starter med egg som overvintrer. Nymfene går gjennom flere stadier før de blir voksne. Disse voksne insektene ser ut som en veps blandet med en bille blandet med en flue.

Hvordan er Big Eyed Bugs fordelaktig?

Så hvordan kommer disse insektene til nytte for hagen? De spiser en rekke skadedyr som inkluderer:

  • midd
  • Caterpillars
  • Leafhoppers
  • Thrips
  • Whiteflies
  • Ulike insektegg

For det meste er insekter med store øyne i hager en velgjørendetilstedeværelse og vil hjelpe gartneren med å bekjempe alle skadeinsektene. Selv de unge insektene spiser sin del av de dårlige insektene som truer plantene dine. Dessverre, når byttet er lavt, vil storøyde insekten ty til å suge saft og gnaske plantedelene dine. Heldigvis har den gjennomsnittlige økologiske hagen mange alternativer for insektets frokost, lunsj og middag.

Big Eyed Bug Identification

Disse insektene ligner mange av de store feilene i enkelte områder. Chinch bugs, falske chinch bugs og pamera bugs ser alle veldig ut som de storøyde insektene. Chinch bugs har en lengre kropp og mørkere farge. Falske chinch bugs er flekkete og har brune og solbrune toner. Pamera insekter er slanke med et mindre hode og avgjort mindre øyne.

Den mest åpenbare egenskapen til de storøyde insektene er de svulmende kulene på toppen av hodet, som har en tendens til å vippe bakover. Identifikasjon av store øyne er viktig for å skille mellom dette nyttige insektet og den irriterende chinch-bugen. Dette unngår utbredt sprøyting som kan drepe en av dine beste sjanser for integrert og ikke-giftig skadedyrbekjempelse.

Big Eyed Bug-livssyklus

Bevaring av storøyde insekter i hager krever kunnskap om hvordan de fem stadiene, eller nymfestadiene, ser ut. Instars varer bare fire til seks dager og nymfen endres i hver fase av utviklingen. Nymfer er også rovdyr, og utseendet deres etterligner den voksne, bortsett fra at de er vingeløse, mindre og har mørkere flekker og farge. Voksne storøyde insekter lever bare omtrent en måned og en hunn kan legge opp til300 egg.

Anbefalt: