Keeping Foxes Away From Gardens - How To Deter Foxes From Gardens

Innholdsfortegnelse:

Keeping Foxes Away From Gardens - How To Deter Foxes From Gardens
Keeping Foxes Away From Gardens - How To Deter Foxes From Gardens

Video: Keeping Foxes Away From Gardens - How To Deter Foxes From Gardens

Video: Keeping Foxes Away From Gardens - How To Deter Foxes From Gardens
Video: How To Keep Foxes Out Of Your Yard - (6 Easy Ways) 2024, Kan
Anonim

Mange av oss er kjent med dyrelivet som stjeler hagene våre, vanligvis er et hvilket som helst antall fugler og hjort synderne. I noen områder av landet er imidlertid den fredløses navn - reven. La oss lære mer om hvordan du forhindrer rev i hagen.

Selv om noen regner rever som ganske kjærlige, kan søt selv (det ville være meg) skadedyrbekjempelse av rev være et alvorlig problem i hagen. Rever er ofte en introdusert, ikke-innfødt art som kan forstyrre den delikate balansen i et økosystem. Over tid streifet rømninger som ble introdusert for revejakt og pelsdyroppdrett fritt rundt og bosatte seg komfortabelt i kyst- og daløkosystemer. Revens byttedyr er gnagere, kaniner, krypdyr, fugleegg, insekter, vannfugler og andre fugler som hekker på bakken, og de skiller ikke mellom truede arter.

Det er flere typer rev som finnes i Nord-Amerika: den raske reven, kitreven, fjellreven, gråreven og rødreven - hvor sistnevnte vanligvis er bråkmakeren. Rødreven er det mest utbredte rovdyret i verden, og tilpasser seg lett til en rekke habitater.

Hvorfor forhindre rever i hagen

Å holde rev borte fra hager kan være viktig av sikkerhetsmessige og skattemessige årsaker. Selv om reven er et enslig dyr og vanligvis spiser små pattedyr og fugler, er grisunger, unger, lam og fjørfe som spenner og søker i hagen din like fristende, spesielt når dette kan se ut til å være et ganske enkelt måltid for disse opportunistene. Det kan bli kostbart å bytte ut hønsehusbeboerne over tid.

Rabies, selv om det avtar, er også en bekymring og kan potensielt påvirke mennesker, husdyr og dyreliv. For ikke å glemme, selvfølgelig, effekten en rev i hagen vil ha på sangfuglene du våkner til. Så spørsmålet vårt er: "Hvordan avskrekke rever fra hager?".

Bli kvitt revene i hagen

Å kvitte seg med rever i hagen din kan oppnås med det enkle gjerdet. Et nettrådgjerde med åpninger på 3 tommer (7,5 cm.) eller mindre og nedgravd til en dybde på 1 eller 2 fot (0,5 m.) med et forkle av nettråd som strekker seg en fot (0,5 m.) utover fra bunnen er en klar reveavskrekkende. Du kan ta det et skritt videre og inkludere et tak av nettråd også. I tillegg vil et elektrisk gjerde med en avstand på 15, 30,5, 45,5 cm (6, 12 og 18 tommer) over bakken også avvise rever eller en kombinasjon av både nettwire og elektrisk gjerde.

Med gjentakelse tilpasser revene seg til høye lyder, men midlertidig. Støyskapende enheter kan avskrekke reveaktiviteten, og det samme vil blinkende lys (strobelys). I forbindelse med uregelmessige intervaller er de tilfredsstillende effektive på kort sikt. Bjeffingen av familiehunden vil også være til hjelp for å bli kvitt rev.

Til slutt, hvis du virkelig kan si neipå vei til å befri hagen for rev, tilkall en ekspert som trygt kan fange og fjerne dyret.

Ytterligere skadedyrbekjempelse av rev

Rever i den lille hjemmehagen er virkelig en plage og løsningene ovenfor vil trolig løse problemet. Det er andre mer dødelige alternativer som ikke nødvendigvis anbefales for en gartner. De brukes vanligvis av kommersielle produsenter av husdyr og fjørfe, hvis levebrød er direkte påvirket av revpredasjon.

Disse metodene inkluderer skyting, desinfisering med gasspatroner, forgiftning via natriumcyanid, fangst og hi-jakt. De fleste stater tillater fangst av rever for å beskytte privat eiendom, men sjekk med det statlige dyrelivsorganet for forskrifter.

Anbefalt: