Bracken Fern In Gardens - Informasjon om vekstforhold for Bracken Fern

Innholdsfortegnelse:

Bracken Fern In Gardens - Informasjon om vekstforhold for Bracken Fern
Bracken Fern In Gardens - Informasjon om vekstforhold for Bracken Fern

Video: Bracken Fern In Gardens - Informasjon om vekstforhold for Bracken Fern

Video: Bracken Fern In Gardens - Informasjon om vekstforhold for Bracken Fern
Video: Bracken Ferns - How to Identify Them! || Nerdy About Nature Flora Guide 2024, Kan
Anonim

Bracken bregner (Pteridium aquilinum) er ganske vanlige i Nord-Amerika og hjemmehørende i mange områder av USA. Bracken bregn informasjon sier at den store bregnen er en av de mest utbredte bregnene som vokser på kontinentet. Brakkebregne i hager og i skogsområder kan være lokalisert i alle stater, unntatt Nebraska.

Bracken Fern Information

Bracken-bregnebruk kan være noe begrenset i hagen, men når du først har funnet det rette stedet og riktig bruk for dem, er de enkle å komme i gang. Å dyrke bragnebregne i hager er ofte ikke en god idé fordi det vanligvis kan utkonkurrere andre planter som vokser i samme område.

Brackne bregner i hager og andre områder er attraktive planter med delikate blader. Planter når vanligvis fra 3 til 4 fot (1 m.) i høyden, men de kan vokse opp til 7 fot (2 m.). Bladene vises tidlig på våren. Løvverk vokser fra jordstengler som sprer seg raskt, så mye at de fleste andre planter som prøver å dele den samme jorda av og til raskt blir forbigått. Hvis en av dine valgte bruksområder for brakkebregne er som en del av en skogshage, forvent at de sprer seg gjennom det skogkledde området.

Bracken bregner kan brukes i steinhager, kanter for skogkleddeområder, og hvor som helst et stort ferny-eksemplar er nødvendig og vil ikke fortrenge de fleste prydplanter. Andre skogplanter som kan vokse med bragnebregner inkluderer:

  • Ville fioler
  • Sarsaparilla
  • Eikebregne
  • Wild asters

Betingelser og stell av bregnebregneplanter

Bracken bregne vekstforhold inkluderer litt skygge, men ikke for mye. I motsetning til mange bregner, sier informasjon om bragenbregne at planten ikke vil vokse i full skygge. Og mens optimale vekstforhold for bragenbregne inkluderer fuktig jord, vil ikke planten overleve i et vannfylt område. Når de plantes i riktig område, kan imidlertid stell av bragnebregneplanter inkludere fjerning av dem hvis de blir for aggressive.

Bortsett fra å spre jordstengler, sier informasjon om bragnebregne at planten formerer seg fra sporer som faller ned fra de fjærkledde bladene. Brackenbregnebruk i landskapet ditt kan dyrke dem i containere for å begrense spredningen. Planten bør dyrkes i en stor potte eller en som er begravd for å begrense spredningen av jordstengler.

Bracken bregner er giftige, så plant dem ut av veien for husdyr og dyreliv. Noe info om planten tyder på at den ikke bør dyrkes, men bragnebregnetoksisitet oppstår vanligvis når bregnen høstes sammen med mat som dyrkes for husdyr. Hvis du tror kjæledyret ditt har fått i seg bragnebregne, ta kontakt med giftkontrollen eller veterinæren din.

Anbefalt: