Milkweed Bug Informasjon - Er Milkweed Bugs skadelige

Innholdsfortegnelse:

Milkweed Bug Informasjon - Er Milkweed Bugs skadelige
Milkweed Bug Informasjon - Er Milkweed Bugs skadelige

Video: Milkweed Bug Informasjon - Er Milkweed Bugs skadelige

Video: Milkweed Bug Informasjon - Er Milkweed Bugs skadelige
Video: Milkweed Bugs 2024, Kan
Anonim

En tur gjennom hagen kan fylles med oppdagelser, spesielt om våren og sommeren når nye planter stadig blomstrer og nye besøkende kommer og går. Ettersom flere gartnere omfavner insektnaboene sine, blir refleksen til å knuse alt med seks eller flere ben populær, men noen ganger er det vanskelig å vite om en insekt er en av de gode eller de slemme. Milkweed bugs i hagen er blant dem med mindre tydelige lojaliteter. Heldigvis er det i de fleste tilfeller ingen å bekymre seg for melkekrybben.

Enten du leter etter melkekryss-informasjon eller bare spør deg selv "Hva er melkekryss?" du har kommet til rett sted. Det er ikke mye å vite om milkweed bugs. De største av dem er mellomstore insekter, som måler 1-2 cm (1/3 til 3/4 tomme) (1-2 cm.) lange, og de minste er bare litt så på 1/3 til 1/2 tomme (1 cm.) lange. Begge insektene lever utelukkende av frø produsert av medlemmer av melkeplanten, og utgjør liten eller ingen trussel mot dyrkede hager.

Du vil kjenne melkekryss ved deres slående røde og svarte farge og lange, spisse kropper. Små milkweed bugs bærer en stor, rød X-form over ryggen og har to tykke, segmenterte antenner. De kan ha hvite flekker på endeneav vingene deres. Store milkweed bugs ser ut til å være rød i fargen med to svarte diamanter atskilt med en svart strek over ryggen. Hvis du møter noen av disse insektene, ikke få panikk. De biter ikke, har ingen stikk og bærer ikke på sykdom.

Milkweed Bug Control

Med mindre du er en melkeplantebonde, krever ikke melkeplanter i hagen noen form for kontroll. De anses generelt som et gunstig insekt fordi fôringsaktiviteten deres kan avslutte livssyklusen til melkeplanter. Dette bidrar til å kontrollere melkeplanten, som kan være invasiv, men er også en viktig matkilde og avlssted for monarksommerfugler. Generelt hjelper melkeplanter gartnere med å nyte melkeplanten og sommerfuglene som tiltrekkes av dem uten å måtte bekymre seg for at melkeplanten kan komme forbi hagen deres.

Hvis det er bekymringsfullt å miste for mange melkeplanter til melkeplanter, husk at tilsetning av alle slags plantevernmidler også kan skade sommerfuglene du håper å beskytte, så fokuser heller innsatsen på å plukke ut melkeplanter. planter eller blås dem av med hageslangen. Å krympe antallet deres kan være nok til å la både melkeplanter og monarksommerfugler fredelig sameksistere.

Anbefalt: