Meadow Lawn Turf - Tips for å gjøre plener til enger

Innholdsfortegnelse:

Meadow Lawn Turf - Tips for å gjøre plener til enger
Meadow Lawn Turf - Tips for å gjøre plener til enger

Video: Meadow Lawn Turf - Tips for å gjøre plener til enger

Video: Meadow Lawn Turf - Tips for å gjøre plener til enger
Video: Preparing and sowing wild flowers on an existing lawn 2024, Kan
Anonim

Et alternativ for engplen er et alternativ for huseiere som er lei av arbeidet med å vedlikeholde en tradisjonell plen, eller for de som er bekymret for den betydelige miljøpåvirkningen av vanning, gjødsling og ugrasbekjempelse. Å plante en engplen er mye hardt arbeid i utgangspunktet, men når det først er etablert, krever det svært lite vedlikehold. Å gjøre plener om til enger gir ly for dyrelivet, tiltrekker seg sommerfugler og innfødte bier, bevarer innfødte planter og gir næring til jorda.

Gjør plener til enger

Nøye planlegging før du planter enghagen din vil forhindre en mengde hodepine senere når det kommer til plenpleie. Det kan være lurt å starte med en liten eng, spesielt hvis du vil beholde et gressområde for piknik eller for barn å leke. Innfødte engplanter krever mye lys og luft, så sørg for at du har et åpent, solrikt område.

Undersøk lovene og landskapsbestemmelsene i ditt område for å sikre at en engplen er akseptabel, og fortell deretter dine naboer om planene dine før du begynner. Forklar de mange fordelene med å plante en engplen. Selv om engplentorv tilbyr utallige fordeler i forhold til en tradisjonell plen, har den ikkedet grønne, velstelte utseendet som folk flest er vant til.

Du må også bestemme om du vil ha en eng fylt med ettårige markblomster eller flerårige markblomster og gress. Ettårige planter tilfører farge og skjønnhet umiddelbart, men krever omplanting hvert år. En flerårig eng tar omtrent tre år før de lange røttene er helt etablert, men plantene trenger bare vann den første sesongen og trenger sjelden omplanting.

Velg kun innfødte planter som passer for klimaet ditt. Et lok alt drivhus eller barnehage som spesialiserer seg på innfødte planter kan hjelpe deg med å velge passende planter. Vokt dere for rimelige frøblandinger som kan inkludere ikke-innfødte planter som kan ta over engen din og spre seg til nærliggende plener og jorder. Plugger eller startplanter fungerer bra for et lite område, men frø kan være den beste veien å gå hvis du planter en stor eng.

Et spesialhagesenter eller Cooperative Extension Service-kontoret i ditt område kan hjelpe deg med å finne den beste måten å fjerne eksisterende vegetasjon og forberede bakken for planting. De kan også gi deg råd om hvordan du planter og vedlikeholder engen din.

Anbefalt: