Drake Elm Tree Information - Lær hvordan du dyrker et Drake Elm Tree

Innholdsfortegnelse:

Drake Elm Tree Information - Lær hvordan du dyrker et Drake Elm Tree
Drake Elm Tree Information - Lær hvordan du dyrker et Drake Elm Tree

Video: Drake Elm Tree Information - Lær hvordan du dyrker et Drake Elm Tree

Video: Drake Elm Tree Information - Lær hvordan du dyrker et Drake Elm Tree
Video: Elm Tree Leaf Identification 2024, Kan
Anonim

Drake alm (også k alt kinesisk alm eller lacebark alm) er et hurtigvoksende almetre som naturlig utvikler en tett, avrundet, paraplyformet baldakin. Les videre for mer informasjon om drake alm og detaljer om omsorg for drake alm.

Drake Elm Tree-informasjon

Når du leser informasjon om drake alm-tre, vil du lære alt om treets eksepsjonelt vakre bark. Den er grønn, grå, oransje og brun, og den eksfolierer i små tynne plater. Stammen deler seg ofte og gir den samme vaseformen som amerikanske almer viser.

Drakealmer (Ulmus parvifolia 'Drake') er relativt små trær som vanligvis holder seg under 50 fot (15 m.) høye. De er løvfellende, men de kaster blader sent og fungerer nesten som eviggrønne i varmere klima.

Bladene til en drake alm er typiske for de fleste almetrær, omtrent 5 cm lange, tannede, med iøynefallende årer. Mest informasjon om drake alm-tre vil nevne treets små bevingede samara/frø som dukker opp om våren. Samaraene er papiraktige, flate og til og med dekorative, hengende i tette og prangende klynger.

Drake Elm Tree Care

Hvis du tenker på hvor fin bakgården din ville se ut med endrake alm treet vokser i det, vil du ønsker å lære om å ta vare på drake alm trær.

Først av alt, husk at det typiske almtreet blir omtrent 15 fot høyt og 12 cm bredt, så hvis du har tenkt å begynne å vokse, må du sørge for hvert tre har et tilstrekkelig sted.

Husk at disse almene trives i U. S. Department of Agricultures plantehardhetssone 5 til 9. Planting i et kjøligere eller varmere område er kanskje ikke en god idé.

Hvis du lurer på hvordan du dyrker en alm, er det ikke vanskelig hvis du planter treet på et passende sted og gir tilstrekkelig stell.

Drake alm-trepleie inkluderer mye sol, så finn en planteplass for full sol. Du bør også gi treet tilstrekkelig vann i vekstsesongen.

Ellers er det ganske enkelt å vokse drake alm. En ting å huske på er at almene forplanter seg utrolig mye. I noen områder er drakealmer invasive, slipper unna dyrking og forstyrrer innfødte plantepopulasjoner.

Hvis det mangler plass eller invasivitet er et problem, er dette treet også et flott eksemplar for bonsaiplanting.

Anbefalt: