Feilsøking Plumeria Flower Drop - Why Are Plumeria Flowers Falling Off

Innholdsfortegnelse:

Feilsøking Plumeria Flower Drop - Why Are Plumeria Flowers Falling Off
Feilsøking Plumeria Flower Drop - Why Are Plumeria Flowers Falling Off

Video: Feilsøking Plumeria Flower Drop - Why Are Plumeria Flowers Falling Off

Video: Feilsøking Plumeria Flower Drop - Why Are Plumeria Flowers Falling Off
Video: Expanding FOAM for fence posts?! Would you try this product? #shorts 2024, Kan
Anonim

Plumeria-blomster er nydelige og velduftende, og fremkaller tropene. Plantene er imidlertid ikke krevende når det gjelder stell. Selv om du forsømmer dem og utsetter dem for varme og tørke, trives de ofte godt. Når det er sagt, kan det være irriterende å se plumeria-blomster falle av eller knopper slippe før de åpner seg. Les videre for informasjon om plumeria blomsterdråpe og andre problemer med plumeria.

Hvorfor faller Plumeria-blomstene?

Plumeria, også k alt frangipani, er små, spredte trær. De takler tørke, varme, omsorgssvikt og insektangrep godt. Plumeria er lett identifiserbare trær. De har knudrete grener og vokser de særegne blomstene som brukes i hawaiisk leis. Blomstene vokser i klaser på grentuppene, med voksaktige kronblader og et blomstersenter i kontrastfarge.

Hvorfor faller plumeria-blomstene fra planten før de er ferdige med å blomstre? Når plumeriaknopper faller uåpnet til bakken k alt plumeria knopp-dråpe eller blomstene faller, se til den kulturelle omsorgen plantene får.

Generelt kommer problemer med plumeria fra upassende planting eller stell. Dette er solelskende planter som trenger utmerket drenering. Mangegartnere forbinder plumeria med Hawaii-tropene, men faktisk er plantene hjemmehørende i Mexico og Sentral- og Sør-Amerika. De trenger varme og sol for å trives og vokser dårlig i våte eller kalde områder.

Selv om området ditt er varmt og solrikt, vær sparsommelig med vanning når det kommer til plumeria. Overflødig fuktighet kan forårsake både plumeria blomsterfall og plumeria knoppfall. Plumeria-planter kan råtne fra å få for mye vann eller stå i våt jord.

Noen ganger er plumeria-knoppfall forårsaket av kalde temperaturer. Over natten kan temperaturene synke på slutten av vekstsesongen. Med de kalde nattetemperaturene begynner plantene å forberede seg på vinterhvilen.

Normal Plumeria Flower Drop

Du har plassert plumeriaen din på et solrikt sted og sørget for at jorda drenerer raskt og godt. Men du ser fortsatt plumeria-blomster falle av, sammen med alt løvet. Ta en titt på kalenderen. Plumeria går gjennom dvale om vinteren. På den tiden, som andre løvfellende planter, mister den bladene og de resterende blomstene og ser ut til å slutte å vokse.

Denne typen plumeria-blomstdråper og bladdråper er normal. Det hjelper planten med å forberede seg på veksten som kommer. Se etter nye blader om våren, etterfulgt av plumeria-knopper og -blomster.

Anbefalt: