When Should I Deadhead Marigolds - Tips on Removing Spend Marigold Flowers

Innholdsfortegnelse:

When Should I Deadhead Marigolds - Tips on Removing Spend Marigold Flowers
When Should I Deadhead Marigolds - Tips on Removing Spend Marigold Flowers

Video: When Should I Deadhead Marigolds - Tips on Removing Spend Marigold Flowers

Video: When Should I Deadhead Marigolds - Tips on Removing Spend Marigold Flowers
Video: Prune or Deadhead Marigolds to Force New Blooms! #howtoprune #flowers 2024, Kan
Anonim

Ringblomster er enkle å dyrke og fargerike, og gir hagen din munter hele sommeren. Men som andre blomster, blekner de vakre gule, rosa, hvite eller gule blomstene. Bør du begynne å fjerne brukte ringblomstblomster? Marigold deadheading bidrar til å holde hagen på sitt beste og oppmuntrer til nye blomster. Les videre for mer informasjon om deadheading ringblomstplanter.

Should I Deadhead Marigolds?

Deadheading er praksisen med å fjerne en plantes brukte blomster. Denne prosedyren sies å fremme ny blomstvekst. Gartnere diskuterer nytten siden planter i naturen håndterer sine egne falmede blomster uten hjelp. Så det er ingen overraskelse at du spør: «Skal jeg døde ringblomster?»

Eksperter sier at deadheading i stor grad er et spørsmål om personlig preferanse for de fleste planter, men med svært modifiserte ettårige planter som ringblomster, er det et viktig skritt for å holde plantene i blomst. Så svaret er et rungende, ja.

Deadheading ringblomstplanter

Deadheading ringblomstplanter får de muntre blomstene til å komme. Ringblomster er ettårige og ikke garantert å blomstre gjentatte ganger. Men de kan fylle hagebedene dine hele sommeren ganske enkelt ved vanlig ringblomst-deadheading. Ringblomster, som kosmos og geranier, blomstrer hele vekstsesongen hvis du er opptatt med å fjerne brukte ringblomstblomster.

Ikke forvent å begrense arbeidet med dødhodede ringblomstplanter til én uke eller til og med én måned. Dette er en jobb du skal jobbe i hele sommeren. Å fjerne brukte ringblomstblomster er en prosess som bør fortsette så lenge plantene blomstrer. Hvis du vil vite når du skal deadhead ringblomster, begynn når du ser den første falmede blomsten og fortsett å deadhead ringblomst hele sommeren.

Hvordan gå om Marigold Deadheading

Du trenger ikke opplæring eller fancy verktøy for å lykkes med å fjerne brukte ringblomstblomster. Det er en enkel prosess du til og med kan gjøre med fingrene.

Du kan bruke beskjærere eller bare klype av de falmede blomsterhodene. Sørg for å klippe av blomsterbelgene som har begynt å utvikle seg bak blomsten også.

Ringblomsthagen din kan se perfekt ut i dag, så vil du se falmede blomster i morgen. Fortsett å fjerne de døde og visne blomstene etter hvert som de dukker opp.

Anbefalt: