Hardy palmetrær: Palmetrevarianter for hager i sone 7

Innholdsfortegnelse:

Hardy palmetrær: Palmetrevarianter for hager i sone 7
Hardy palmetrær: Palmetrevarianter for hager i sone 7

Video: Hardy palmetrær: Palmetrevarianter for hager i sone 7

Video: Hardy palmetrær: Palmetrevarianter for hager i sone 7
Video: Top 5 plants for January in Zone 7 2024, Kan
Anonim

Når du tenker palmer, har du en tendens til å tenke varme. Enten de ligger langs gatene i Los Angeles eller befolker øde øyer, holder palmer en plass i vår bevissthet som planter i varmt vær. Og det er sant, de fleste varianter er tropiske og subtropiske og tåler ikke minusgrader. Men noen andre palmevarianter er faktisk veldig hardføre og tåler temperaturer godt under null F. Fortsett å lese for å lære mer om hardføre palmer, spesielt palmer som vokser i sone 7.

palmer som vokser i sone 7

Nålepalme – Dette er den mest kaldharde palmen som finnes, og et godt valg for enhver ny palmedyrker i kaldt vær. Det er rapportert å være hardfør ned til -10 F. (-23 C.). Den gjør seg best med full sol og beskyttelse mot vind.

Windmill Palm – Dette er den mest hardføre av stammepalmevariantene. Den har en veldig god overlevelsesrate i sone 7, tåler temperaturer ned til -20 C. med noen bladskader som starter ved -15 C.

Sago Palm – Hardfør ned til 5 F. (-15 C.), dette er den kaldharde av cycadene. Den trenger litt beskyttelse for å klare seg gjennom vinteren i de kjøligere delene av sone 7.

Cabbage Palm – Denne palmeboksenoverleve temperaturer ned til 0 F. (-18 C.), selv om det begynner å lide noen bladskader rundt 10 F. (-12 C.).

Tips for palmetrær i sone 7

Selv om alle disse trærne skal overleve pålitelig i sone 7, er det ikke uvanlig at de får frostskader, spesielt hvis de blir utsatt for bitter vind. Som regel vil de klare seg mye bedre hvis de får litt beskyttelse om vinteren.

Anbefalt: