Avocado Powdery Mildew: How To Treat Powdery Mildew on Avocado Trees

Innholdsfortegnelse:

Avocado Powdery Mildew: How To Treat Powdery Mildew on Avocado Trees
Avocado Powdery Mildew: How To Treat Powdery Mildew on Avocado Trees

Video: Avocado Powdery Mildew: How To Treat Powdery Mildew on Avocado Trees

Video: Avocado Powdery Mildew: How To Treat Powdery Mildew on Avocado Trees
Video: Prevent & Treat Powdery Mildew and 4 Home Remedies that Work!! 2024, April
Anonim

Avocadotrær vokser godt i subtropiske miljøer og utgjør både et vakkert og et rikt tilskudd til hager med varmt klima. Disse trærne produserer de deilige grønne fruktene som også er næringsrike. Som med alle frukttre, er det skadedyr og sykdommer som kan ramme og enten drepe eller begrense innhøstingen. Avokadomugg er en sopp som ikke er uvanlig, men heller ikke for alvorlig og lett å behandle og behandle.

Tegn på pulveraktig mugg på avokadotrær

Avocado pulveraktig mugg er forårsaket av en type sopp som kalles Oidium. Sykdommen påvirker bare løvet til et avokadotre, ikke frukten. Men hvis infeksjonen går ubehandlet og blir alvorlig, kan det svekke treet. Generelt regnes ikke pulveraktig mugg som en alvorlig sykdom som påvirker avokadotrær. Det er mest sannsynlig at du ser det i de tørrere månedene av året.

Tegn på at du kan ha mugg vil vises på bladene på avokadotreet ditt. På yngre blader, se etter mørkere grønne flekker som er dekket av et pulveraktig stoff. Dette er soppen. På eldre blader vil flekkene få en brun eller lilla farge med den pulveraktige soppen.

Til slutt, det pulveraktigestoffet forsvinner og brune, nettlignende markeringer blir igjen på undersiden av bladene med gulaktige markeringer på toppen av bladene.

Behandling av pulveraktig mugg på avokadotrær

Selv om det ikke regnes som en alvorlig infeksjon på avokadotrær, er det viktig å bekjempe mugg og behandling for å holde treet ditt så sunt som mulig. Hvis du ser noen tegn på soppen, behandle den umiddelbart med et passende soppmiddel for å eliminere og forhindre at den sprer seg gjennom treet.

Din lokale barnehage, eller til og med et lok alt landbrukskontor, kan fortelle deg hvilket soppmiddel du skal bruke. Vanligvis brukes en løsning av svovel for å behandle mugg på avokadoer.

Mugg på avokadotrær i hagen din er ikke noe å bekymre seg for, men å kontrollere infeksjoner som dette er viktig for å holde trærne både sunne og attraktive.

Anbefalt: