Aleppo Pine Tree Care - Lær om Aleppo Pines In The Landscape

Innholdsfortegnelse:

Aleppo Pine Tree Care - Lær om Aleppo Pines In The Landscape
Aleppo Pine Tree Care - Lær om Aleppo Pines In The Landscape

Video: Aleppo Pine Tree Care - Lær om Aleppo Pines In The Landscape

Video: Aleppo Pine Tree Care - Lær om Aleppo Pines In The Landscape
Video: 72) Aleppo pine - Pinus Halpensis - how to care for guide 2024, Kan
Anonim

Aleppo-furutrær (Pinus halepensis) er hjemmehørende i Middelhavsregionen og krever et varmt klima for å trives. Når du ser kultiverte Aleppo-furu i landskapet, vil de vanligvis være i parker eller kommersielle områder, ikke hjemmehager, på grunn av størrelsen. Les videre for mer informasjon om Aleppo-furu.

Om Aleppo-furutrær

Disse høye furutrærene vokser naturlig fra Spania til Jordan og tar sitt vanlige navn fra en historisk by i Syria. De trives bare i USA i U. S. Department of Agricultures plantehardhetssone 9 til 11. Hvis du ser Aleppo-furu i landskapet, vil du legge merke til at trærne er store, robuste og oppreiste med en uregelmessig forgreningsstruktur. De kan bli 24 meter høye.

I følge Aleppo-furuinformasjon er disse overlevende trær som tåler dårlig jord og vanskelige vekstforhold. Tørkebestandige, de er ekstremt tolerante overfor ørkenforhold så vel som urbane forhold. Det er det som gjør Aleppo-furutrær til den mest dyrkede prydfuruen i det sørvestlige USA.

Aleppo Pine Tree Care

Hvis du bor i en varm region og har en veldig stor hage, er det ingen grunn til at du ikke kan startedyrke en Aleppo-furu. De er eviggrønne bartrær med myke nåler som er omtrent 7,6 cm lange. Aleppo furutrær har grå bark, glatt når de er unge, men mørke og furet når de modnes. Trærne utvikler ofte en romantisk vridd stamme. Konglene kan vokse til omtrent på størrelse med knyttneven din. Du kan forplante treet ved å plante frøene som finnes i konglene.

Den ene tingen å huske hvis du vil dyrke en Aleppo-furu er å plassere den i direkte sol. Aleppo-furu i landskapet krever sol for å overleve. Ellers vil Aleppo-furupleie ikke kreve mye omtanke eller innsats. De er varmetolerante trær og krever bare dyp, sjelden vanning selv i de varmeste månedene. Det er derfor de lager utmerkede gatetrær.

Inkluderer pleie av Aleppo-furutrær beskjæring? I følge Aleppo-furuinformasjon er den eneste gangen du trenger å beskjære disse trærne hvis du trenger ekstra plass under kalesjen.

Anbefalt: