Hvor vokser Swamp Cottonwood - Lær om Swamp Cottonwood Trees

Innholdsfortegnelse:

Hvor vokser Swamp Cottonwood - Lær om Swamp Cottonwood Trees
Hvor vokser Swamp Cottonwood - Lær om Swamp Cottonwood Trees

Video: Hvor vokser Swamp Cottonwood - Lær om Swamp Cottonwood Trees

Video: Hvor vokser Swamp Cottonwood - Lær om Swamp Cottonwood Trees
Video: Как посадить дерево, чтобы оно росло в 3 раза быстрее. Метод корневого обучения. 2024, April
Anonim

Hva er en sumpbomull? Sumpbomullstrær (Populus heterophylla) er hardtre som er hjemmehørende i det østlige og sørøstlige Amerika. Et medlem av bjørkefamilien, sumpbomullsved er også kjent som svart bomullsved, elvebomullsved, dunetre og sumppoppel. For mer informasjon om sumpbomull, les videre.

About Swamp Cottonwood Trees

I følge informasjon om sumpbomull er disse trærne relativt høye, og når rundt 30 fot (30 m.) ved modning. De har en enkelt kraftig stamme som kan bli 3 fot (1 m.) på tvers. Unge grener og stammer av sumpbomull er glatte og blekgrå. Men når trærne eldes, blir barken mørkere og dypt furet. Sumpbomullstrær bærer mørkegrønne blader som er lysere under. De er løvfellende og mister disse bladene om vinteren.

Så nøyaktig hvor vokser sumpbomull? Det er hjemmehørende i våte områder som flommarkskoger, sumper og lave områder på østkysten av USA, fra Connecticut til Louisiana. Sumpbomullstrær finnes også oppover Mississippi og Ohio drenering til Michigan.

Swamp Cottonwood Cultivation

Hvis du tenker på sumpbomulldyrking, husk at det er et tre som krever fuktighet. Klimaet i det opprinnelige området er ganske fuktig, med gjennomsnittlig årlig nedbør som varierer fra 35 til 59 tommer (89–150 cm.), halvparten faller i løpet av treets vekstsesong.

Swamp cottonwood krever også et passende temperaturområde. Hvis de årlige temperaturene i gjennomsnitt er mellom 10-13 C, kan du kanskje dyrke sumpbomullstrær.

Hva slags jord foretrekker sumpbomullstrær? De vokser oftest på den tunge leirjorda, men de klarer seg best i dyp, fuktig jord. De kan vokse på steder som er for våte for andre bomullstrær, men er ikke begrenset til sumper.

Sannlig, dette treet blir sjelden dyrket. Det forplanter seg ikke fra stiklinger, men bare fra frø. De er nyttige for dyrelivet som lever rundt dem. De er vertstrær for blant andre Viceroy, Red-spotted Purple og Tiger Swallowtail sommerfugler. Pattedyr får også næring fra sumpbomullsskog. Voler og bever lever av barken om vinteren, og hvithalehjort ser også på kvister og løvverk. Mange fugler bygger reir i sumpbomullsgrener.

Anbefalt: