Training Young Passion Vines - Lær om Passion Flower Training

Innholdsfortegnelse:

Training Young Passion Vines - Lær om Passion Flower Training
Training Young Passion Vines - Lær om Passion Flower Training

Video: Training Young Passion Vines - Lær om Passion Flower Training

Video: Training Young Passion Vines - Lær om Passion Flower Training
Video: Training Passion Fruit 2024, Kan
Anonim

Pasjonsblomster er eksotiske, eksentriske og til og med litt fremmede. De vokser på kraftige vinstokker som har en sta strek og er vanskelig å trene. Imidlertid er lidenskapsvintrening mulig hvis du følger noen viktige tips. Les videre for informasjon om trening av unge lidenskapsranker.

Passion Flower Training

Passion-vinstokker tilhører slekten Passiflora, en slekt som inkluderer rundt 400 treaktige vinstokker som er hjemmehørende i tropene i Nord- og Sør-Amerika. Vinrankene produserer nydelige og uvanlige blomster og, i passende klima, pasjonsfrukt.

Vanene til Passiflora-plantene er ekstremt spreke og utmerkede klatrere. Trening for lidenskapsranker innebærer å manøvrere vintreets vekst i den retningen du tror er best for hagen din.

Trente lidenskapsranker gir vertikal interesse og livlige farger til hagen din. Men å trene unge lidenskapsranker er ikke så lett som du kanskje håper. Hvis vinranken velger å gå vestover, for eksempel, vil du ha en kamp på hendene hvis du vil at den skal gå østover.

How to Train a Young Passion Vine

Hvis du vil begynne å trene lidenskapsranker, vil du først finne ut en plan for den optimale retningen ogendelig høyde på vintreet. Da må du begynne å trene unge lidenskapsranker ranke for ranker. Hold øye med vintreets fremgang dag for dag, og vær klar til å gripe inn hvis den går ut av kurs.

En måte å lykkes med trening på er å løsne en vinranke fra et uønsket område og krølle den rundt noe i et ønsket område. Å omdirigere ranker er den beste, og noen sier den eneste, måten å oppnå lidenskapstrening på.

Du kan også ta lidenskapstrening med espalier og ledninger. Vinrankene blir rettet opp espalieriet, og når de når toppen, blir rankene rettet langs ledningen i begge retninger. Trellissystemet egner seg best for kommersiell produksjon av pasjonsfrukt. Den kan imidlertid også brukes i hjemmehagen din.

Når du har lykkes og de trente lidenskapsrankene vokser der du vil at de skal være, er det bare å lene seg tilbake og nyte tilstedeværelsen av denne kraftige vinstokken og dens duftende blomster. Ikke bekymre deg hvis vinstokker legger seg over hverandre. Lidenskapsranken gjør dette regelmessig og trives.

Anbefalt: