Linden Tree Problemer: Lær om vanlige Linden Tree Diseases

Innholdsfortegnelse:

Linden Tree Problemer: Lær om vanlige Linden Tree Diseases
Linden Tree Problemer: Lær om vanlige Linden Tree Diseases

Video: Linden Tree Problemer: Lær om vanlige Linden Tree Diseases

Video: Linden Tree Problemer: Lær om vanlige Linden Tree Diseases
Video: (1-5) She Reincarnated as a Princess with Master Medical Skills || Manhwa Recap 2024, Kan
Anonim

Amerikanske lindetrær (Tilia americana) er elsket av huseiere for sin vakre form, dype løvverk og vakre duft. Et løvfellende tre, det trives i U. S. Department of Agriculture plantehardhetssone 3 til 8. Dessverre er dette attraktive treet mottakelig for flere sykdommer. Noen av lindetresykdommene kan påvirke et tres utseende eller kraft. For en oversikt over sykdommer i lindetrær og andre lindeproblemer, les videre.

Løvflekk-lindetreproblemer

Løvflekker er vanlige sykdommer hos lindetrær. Du kan kjenne igjen disse lindetrærne på sirkulære eller flekker på bladene. De vokser seg større og smelter sammen over tid. Disse bladene faller for tidlig.

Løvflekksykdommer hos lindetrær kan være forårsaket av mange forskjellige sopp. Disse inkluderer en antraknosesopp og bladflekksoppen Cercospora microsera. Syke lindetrær svekkes fordi fotosyntesen avbrytes. For å håndtere bladflekk, beskjær infiserte kvister når trærne er i dvale. Rak også opp falne løv og ødelegge dem.

Verticillium Wilt on Lindens

Hvis du har et sykt lindetre, kan treet ditt ha verticillium visne, som er en av de vanligstelindetre sykdommer. Dette er også en soppsykdom som starter i jorda. Den kommer inn i treet gjennom rotsår.

Soppen kommer inn i treets xylem, infiserer grenene og sprer seg til bladene. Symptomene på et sykt lindetre med denne sykdommen inkluderer blader som faller for tidlig. Dessverre er behandling av denne sykdommen nesten umulig.

Canker Linden Tree Problemer

Hvis du ser nedsunkede områder med dødt vev på lindestammen eller grenene, kan det ha et annet av de vanligste lindeproblemene – kreft. De døde flekkene er vanligvis forårsaket av sopp. Hvis det syke lindetreet ditt har cankers, beskjær de berørte grenene så snart du merker skaden. Beskjær godt under bunnen av hver kreft til sunt vev.

Hvis kreft dukker opp på stammen til et tre, er det ikke mulig å eliminere kreften. Gi tretoppen omsorg for å forlenge levetiden.

Andre sykdommer hos lindetrær

Mugg er et annet vanlig problem med lind, og lett gjenkjennelig på det hvite pulveraktige stoffet som dekker blader og til og med skudd. Ny vekst kan bli forvrengt. Det beste du kan gjøre er å plante treet der det får mye sollys og luften kan sirkulere. Ikke gi treet mye nitrogen heller.

Anbefalt: