Crimson Clover Informasjon: Lær hvordan du dyrker Crimson Clover i hagen

Innholdsfortegnelse:

Crimson Clover Informasjon: Lær hvordan du dyrker Crimson Clover i hagen
Crimson Clover Informasjon: Lær hvordan du dyrker Crimson Clover i hagen

Video: Crimson Clover Informasjon: Lær hvordan du dyrker Crimson Clover i hagen

Video: Crimson Clover Informasjon: Lær hvordan du dyrker Crimson Clover i hagen
Video: Managing Crimson Clover 2024, Kan
Anonim

Veldig få nitrogenfikserende dekkvekster er like betagende som rødkløver. Med sine lyse karmosinrøde, koniske blomster på toppen av høye, fleecy stilker, kan man tro at et felt med karmosinrød kløver ble plantet utelukkende for estetisk appell. Denne lille planten er imidlertid en tøff arbeidshest i landbruket. Fortsett å lese for mer informasjon om rødkløver.

Crimson Clover Information

Crimson kløver (Trifolium incarnatum) er hjemmehørende i Middelhavsregionen. Også k alt inkarnert kløver på grunn av deres blodrøde oppblomstring, har karmosinrød kløver blitt brukt som dekkvekst i USA siden midten av 1800-tallet. I dag er det den vanligste belgveksten og fôrplanten for husdyr i USA. Selv om den ikke er en innfødt art, har karmosinrød kløver også blitt en viktig kilde til nektar for honningbier og andre pollinatorer i USA

Crimson kløverplanter dyrkes som en ettårig dekkvekst, og som andre medlemmer av belgfruktfamilien fikserer de nitrogen i jorda. Det som skiller crimson kløver fra andre kløver dekkvekster er deres raske etablering og modning, deres preferanser for kjølig vær og deres evne til å vokse i dårlig, tørr sandjord.hvor flerårige kløver ikke etablerer seg godt.

Crimson kløver foretrekker sandholdig leirjord, men vil vokse i all godt drenerende jord. Den tåler imidlertid ikke tung leire eller vannfylte områder.

How to Grow Crimson Clover

Crimson kløver som dekkvekst blir sådd i det sørøstlige USA om høsten for å fungere som en årlig nitrogenfikserende vinter. Dens optimale veksttemperaturer er mellom 40 og 70 F. (4-21 C.). Crimson kløverplanter foretrekker kjølig klima og vil dø tilbake i ekstrem varme eller kulde.

I kjølige, nordlige klimaer kan karmosinrød kløver dyrkes som en årlig dekkvekst om sommeren, sås om våren så snart faren for frost er over. På grunn av sin attraktivitet for pollinatorer og nitrogenfikserende evne, er crimson kløver en utmerket følgeplante for frukt- og nøttetrær, mais og blåbær.

Når man dyrker karmosinrød kløver i beitemark som en fôrplante for husdyr, blir den oversådd blant gress på sensommeren eller høsten for å gi mat til husdyrene i vintermånedene. Som en grønngjødselavling kan den produsere omtrent 100 lbs. av nitrogen per dekar (112 kg./ha.). Den kan dyrkes alene i rene bestander, men karmosinrødt kløverfrø blandes ofte med havre, raigras eller andre kløvere for variert planting.

I hjemmehagen kan karmosinrøde kløverplanter korrigere nitrogenfattige jordarter, legge til vinterinteresse og tiltrekke seg pollinatorer.

Anbefalt: