Evergreen Climbing Hydrangea Info: How To Grow Evergreen Hydrangea Vines

Innholdsfortegnelse:

Evergreen Climbing Hydrangea Info: How To Grow Evergreen Hydrangea Vines
Evergreen Climbing Hydrangea Info: How To Grow Evergreen Hydrangea Vines

Video: Evergreen Climbing Hydrangea Info: How To Grow Evergreen Hydrangea Vines

Video: Evergreen Climbing Hydrangea Info: How To Grow Evergreen Hydrangea Vines
Video: Planting Climbing Hydrangeas - Fragrant Flowering Vine 2024, Kan
Anonim

Hvis du elsker hagehortensiaplantene dine, men ønsker å prøve en ny variant, ta en titt på Hydrangea seemanii, eviggrønne hortensiaranker. Disse hortensiaene klatrer opp espalier, vegger eller trær, men kan også dyrkes som busker. Hvis du vurderer å dyrke en eviggrønn klatrehortensia, eller bare vil ha mer informasjon om eviggrønn klatrehortensia, les videre.

Evergreen Climbing Hydrangea Information

Hydrangea seemanii er en klatrende hortensia-vintreet som kan bli 30 fot (9 m.) høy. Den har store, tykke, avrundede blader som ser mer ut som de hører hjemme på en eviggrønn magnolia enn en hortensia. De står vakkert i kontrast til de kremete blomstene.

De blanke bladene holder seg på hortensia-vintreet året rundt, mens blomstene dukker opp om sommeren og tiltrekker seg sommerfugler og bier. De rikelige mengdene med elfenbenshvite blomster kommer frem som tette elfenbensknopper som ser ut som andeegg. De åpner seg til blonder.

Evergrønne hortensia-ranker trives i det amerikanske landbruksdepartementets plantehardhetssone 7 til 10. De er hjemmehørende i Mexico og Mellom-Amerika. I følge informasjon om eviggrønne klatrehortensiaer, klamrer disse vinstokkene seg til støtten deres med luftrøtter. Detteer en vinranke som ikke skader vegger eller murverk.

Hvordan dyrke eviggrønne hortensiaer

Et annet uvanlig trekk ved disse vinstokkene er at de trives i skyggen. Du kan begynne å dyrke en eviggrønn klatrehortensia i flekkete solskinn, delvis skygge eller til og med full skygge. Imidlertid blomstrer de mer i litt sol.

Vanene er heller ikke kresne med hensyn til jordsurheten. De vil vokse i lett sur, nøytral eller lett alkalisk jord. De foretrekker rik, godt drenert jord. Du må imidlertid huske det ene absolutte kravet: tilstrekkelig fuktig jord.

Hvis du begynner å dyrke en eviggrønn klatrehortensia, la aldri jorden tørke helt ut. Vanning av eviggrønne hortensiaranker regelmessig er en svært viktig del av deres omsorg. Hvis jorden får tørke, kan vinstokken din lide eller til og med dø.

Gi busken din den eviggrønne hortensia-pleien den trenger. Du får en fantastisk hortensiaplante som får hagen din til å se flott ut hele året.

Anbefalt: