Why Are My Mountain Laurel Leaves Brown: Reasons For Brown Leaves On Mountain Laurel

Innholdsfortegnelse:

Why Are My Mountain Laurel Leaves Brown: Reasons For Brown Leaves On Mountain Laurel
Why Are My Mountain Laurel Leaves Brown: Reasons For Brown Leaves On Mountain Laurel

Video: Why Are My Mountain Laurel Leaves Brown: Reasons For Brown Leaves On Mountain Laurel

Video: Why Are My Mountain Laurel Leaves Brown: Reasons For Brown Leaves On Mountain Laurel
Video: why plant leaves turn brown and dry on the ends 2024, Kan
Anonim

Fjelllaurbær er en eviggrønn bredbladet busk, hjemmehørende i USA, hvor den er høyt elsket. Fjelllaurbær forblir vanligvis grønt året rundt, så brune blader på fjelllaurbær kan være et tegn på problemer. Å finne årsaken til brune laurbærblader kan være utfordrende og involverer nøye detektivarbeid. Følgende informasjon kan hjelpe.

Why Mountain Laurel Leaves Browning

Nedenfor er de viktigste årsakene til brune blader på laurbær:

Tørking/vinterforbrenning – Brune blader på laurbær kan være forårsaket av uttørking, som oppstår når vintervinden trekker fuktighet fra vevet. Hvis planten ikke klarer å trekke fuktighet fra jorden, erstattes ikke vannet i cellene og bladene blir brune. For å forhindre uttørking, sørg for at treet er skikkelig vannet i tørre perioder.

Kolde temperaturer – Skader kan oppstå når vintertemperaturer er uvanlig kalde, men det er mest sannsynlig at det oppstår i trær plantet i de nordlige grensene av deres USDA-hardførhetsområde. En økologisk mulch vil hjelpe i løpet av vinteren. Beskytt om nødvendig fjelllaurbærtrær med en burlapvindfang.

Feilaktig vanning – Brune laurbærblader på fjellet, først og fremst når bruningen viser seg ved bladspissene, kan skyldes feil vanning eller for tørr jord. Vann alltid treet dypt hver 7. til 10. når det ikke regner ved å la en slange eller soaker suge bakken i minst 45 minutter. Et lag med mulch vil holde jorden jevnt fuktig, men sørg for å la et spenn med bar bakke rundt stilken.

Gjødselforbrenning – Sterk kjemisk gjødsel kan være årsaken til at fjelllaurbærbladene blir brune, spesielt hvis misfarging påvirker tuppene og kantene. Treet kan absorbere for mye gjødsel uten at du er klar over det hvis det er plantet nær en tungt gjødslet plen. Følg gjødselprodusentens anbefalinger nøye. Aldri gjødsle tørr jord eller et tørst tre.

Solbrenthet – Når fjelllaurbærbladene brunes, kan det skyldes at treet utsettes for for mye intenst, direkte sollys. Fjelllaurbærbusker foretrekker mye morgensol, men bør være i skygge om ettermiddagen.

Tørke – Etablerte laurbærtrær i fjellet er relativt tørketolerante, men de tåler sannsynligvis ikke lange perioder med ekstrem tørke. Mulch er avgjørende for å hjelpe fjelllaurbærtrær med å overleve tørke og sommervarme.

Sykdom – Selv om det ikke ofte er et problem, lider fjelllaurbærbusker av sporadiske soppproblemer, spesielt i områder med mye fuktighet og fuktighet. Bladflekk er den vanligste av disse og vil forårsake brunfarging av bladene. Soppdrepende midler kan hjelpe.

Anbefalt: