Hagefest tips og triks - Hvordan arrangere en hagefest i hagen din

Innholdsfortegnelse:

Hagefest tips og triks - Hvordan arrangere en hagefest i hagen din
Hagefest tips og triks - Hvordan arrangere en hagefest i hagen din

Video: Hagefest tips og triks - Hvordan arrangere en hagefest i hagen din

Video: Hagefest tips og triks - Hvordan arrangere en hagefest i hagen din
Video: Grillmarinade 2024, April
Anonim

Det er stort sett ingenting som er morsommere enn en utendørs sommerfest. Med god mat, godt selskap og grønne, fredelige omgivelser kan det bare ikke slås. Hvis du er så heldig å ha et sted å være vertskap, kan du arrangere din egen hagefest uten mye innsats og stor belønning. Fortsett å lese for å lære mer om hvordan du arrangerer en bakgårdsfest og tips til hagefester.

Hvordan arrangere en hagefest som folk vil elske

Når du arrangerer en bakgårdsfest, bør du huske på ett ord: uanstrengt. Betyr dette at du ikke bør legge mye innsats i? Selvfølgelig ikke! Men du vil at gjestene skal føle seg komfortable og veltilpas, og at oppsettet ditt skal ha et rustikk, nesten vilt element. Du er tross alt ute i naturen.

Dette betyr blomsteroppsatser som er muntre, lyse og kanskje litt sammensveiset. Tenk på blomster eller til og med bare grønt i forskjellige høyder arrangert uformelt i upassende murkrukker og vaser. Dekk bord med lyse, grovhuggede duker og servietter. Mens du ønsker å omfavne utendørs, vil du også at gjestene skal føle seg komfortable. Den beste måten å gjøre dette på er å lage et "rom" i hagen din.

Legg på tepper og tepperbakken. Sett opp et åpent telt eller fortelt for å skape et skyggefullt sted (det er ikke mye moro å spise i den varme ettermiddagssolen). Trekk julelys eller lys rader med tiki-fakler og stearinlys for å holde plassen lys etter at solen går ned.

Hvis du vil ha en litt mer formell affære, kan du dekke et spisebord, men mange gjester vil like gjerne sitte på puter og puter over tepper – folk elsker følelsen av en ekte piknik. Et par Bluetooth-høyttalere spredt rundt i hagen vil holde musikken i gang hele dagen.

Flere hagefestideer

Du vil ikke at maten skal være for komplisert eller vanskelig å spise, spesielt hvis du skal sitte på bakken. Dekk et stort buffébord med for det meste fingermat, men ta med én "hovedrett" som fisk eller roastbiff for å få det til å føles som et ekte måltid. Det er også nyttig å velge et spesifikt tema.

Selv om alle elsker å grille, vil det å lage mat på forhånd gi deg mer tid til å sosialisere og nyte festen. Det kan være lurt å legge netting eller dekorative netting over maten for å beskytte den mot insekter. Drinker kan være så enkle eller så kompliserte som du vil ha dem. Flaskeøl, brus og rosé er flott, mens beger med iste, limonade og blandede drinker gir et personlig, mer håndverksmessig preg.

Husk, uansett hva du bestemmer deg for å gjøre, hold ting lyst, lett og enkelt.

Anbefalt: