Millionaire Watermelon Info: Tips for Cultivating Millionaire Watermelon Plants

Innholdsfortegnelse:

Millionaire Watermelon Info: Tips for Cultivating Millionaire Watermelon Plants
Millionaire Watermelon Info: Tips for Cultivating Millionaire Watermelon Plants

Video: Millionaire Watermelon Info: Tips for Cultivating Millionaire Watermelon Plants

Video: Millionaire Watermelon Info: Tips for Cultivating Millionaire Watermelon Plants
Video: Grow 200 LBS of Watermelon On ONE PLANT! [Complete Guide] 2024, Kan
Anonim

Saftige, hjemmedyrkede vannmeloner er lenge en favoritt i den spiselige sommerhagen. Selv om åpne pollinerte varianter er populære blant mange dyrkere, kan mengden av frø i det søte kjøttet gjøre dem vanskelige å spise. Å plante frøløse hybridvarianter gir en løsning på dette dilemmaet. Les videre for å lære om vannmelon 'Millionaire'-varianten.

Hva er en "millionær" vannmelon?

‘Millionaire’ er en frøfri hybrid vannmelon. Frøene til disse vannmelonene lages ved å kryssbestøve to planter som er uforenlige på grunn av antallet kromosomer som er tilstede. Denne inkompatibiliteten fører til at "avkommet" (frø) av krysspollineringen er sterile. Enhver frukt som gis fra den sterile planten vil ikke produsere frø, og gir oss derfor fantastiske frøløse meloner.

Millionær vannmelonplanter produserer 15 til 22 pund (7-10 kg.) frukter med rødlig rosa kjøtt. Harde, grønnstripete skall gjør melonene til et utmerket alternativ for kommersielle dyrkere. Planter trenger i gjennomsnitt 90 dager for å bli modne.

Hvordan dyrke en millionærmelonplante

Å dyrke millionærvannmeloner er veldig likt å dyrkeandre vannmelonvarianter. Det er imidlertid noen viktige forskjeller å ta hensyn til. For eksempel er frø til vannmeloner uten frø generelt dyrere, ettersom det kreves mer arbeid for å lage dem.

I tillegg krever frøfrie varianter av vannmelon en annen "pollinator"-variant for å produsere frukt. Så ifølge Millionaire vannmelon info, må dyrkere plante minst to typer vannmelon i hagen for å sikre en avling av frøfrie meloner – en frøfri variant og en som produserer frø.

Som andre meloner, krever 'Millionaire'-frø varme temperaturer for å spire. Minimum jordtemperaturer på minst 70 grader F. (21 C.) er nødvendig for spiring. Når all sjanse for frost er forbi og plantene har blitt 15-20 cm lange, er de klare til å bli transplantert inn i hagen i godt modifisert jord.

På dette tidspunktet kan plantene tas vare på som alle andre vannmelonplanter.

Anbefalt: