Care Of Homestead 24 Tomato – Lær om å dyrke Homestead 24 Tomatoes

Innholdsfortegnelse:

Care Of Homestead 24 Tomato – Lær om å dyrke Homestead 24 Tomatoes
Care Of Homestead 24 Tomato – Lær om å dyrke Homestead 24 Tomatoes

Video: Care Of Homestead 24 Tomato – Lær om å dyrke Homestead 24 Tomatoes

Video: Care Of Homestead 24 Tomato – Lær om å dyrke Homestead 24 Tomatoes
Video: CAMPING in RAIN - Elevated TENT - Fire pit - dog 2024, Kan
Anonim

Growing Homestead 24 tomatplanter gir deg en bestemt tomat for hovedsesongen. Disse er gode til hermetisering på sensommeren, til saus eller til salater og smørbrød. Det vil sannsynligvis være nok for alle bruksområder i løpet av den bestemte høstingssesongen og utover. Les videre for å lære mer om dyrking og stell av disse tomatene i hagen.

Om Homestead 24 tomatplanter

Fruits of Homestead 24 tomatplanter har fast tekstur, omtrent 6-8 oz. (170 til 230 g.), og mørkerød med globusform. Vanligvis modnes de på 70-80 dager. Homestead 24 er en utmerket tomat for dyrking i sørlige kystområder, siden de presterer godt i høy varme og fuktighet. Arveplanten er åpen pollinert, motstandsdyktig mot sprekker og fusariumvisne.

De som dyrker denne tomatplanten sier regelmessig at den fungerer som et semi-bestemt eksemplar, og gir faste frukter etter hovedinnhøstingen og dør ikke raskt tilbake slik de fleste bestemte tomater gjør. Homestead 24 tomatplanter når ca 5-6 fot (1,5 til 1,8 m.). Bladverket er tett, nyttig for å skygge fruktene. Det er en passende tomat å dyrke i en beholder.

How to Grow Homestead 24

Startfra frø innendørs noen uker før faren for frost er passert. Litt informasjon om dyrking av tomater anbefaler å starte frø innendørs i stedet for direkte såing i hagen. Hvis du er vant til å starte seed utenfor vellykket, for all del, fortsett å gjøre det. Å starte frø innendørs gir en tidligere høsting og mer frukt for de med korte vekstsesonger.

Hvis direkte såing utenfor, velg et solrikt sted med fruktbar, godt drenerende jord. Homestead 24 produserer i 90 F. (32 C.) varme, så ingen behov for ettermiddagsskygge. Hold frøene fuktige når de spirer, men ikke bløte, da frøplanter vil fukte av. Hvis du dyrker frøplanter innendørs, oppbevar dem på et varmt område, dugg daglig og sørg for luftstrøm i noen minutter hver dag.

Å dyrke Homestead 24 tomater fra små planter er et annet middel til en rask høsting. Sjekk med lokale planteskoler og hagesentre for å se om de har denne tomatplanten. Mange gartnere liker denne sorten så godt at de sparer frø fra Homestead 24-tomatene deres for å plante året etter.

Homestead 24 Plant Care

Care of Homestead 24 tomat er enkelt. Gi den et sted i solen i leirholdig jord med en pH på 5,0 – 6,0. Vann konsekvent og gi en sidedressing av kompost når frukt begynner å utvikle seg.

Du vil finne veksten kraftig. Homestead 24-plantepleie kan inkludere staking av planten om nødvendig, og selvfølgelig innhøsting av disse fristende tomatene. Planlegg for en rikelig høsting, hovedsakelig når du dyrker mer enn én Homestead 24 tomatplante.

Beskjær sideskudd etter behov, spesielt når de begynnerå dø tilbake. Du vil muligens få tomater fra denne vintreet frem til den første frosten.

Anbefalt: