Growing Blue Elf Succulents: Caring For Sedeveria ‘Blue Elf’ Plants

Innholdsfortegnelse:

Growing Blue Elf Succulents: Caring For Sedeveria ‘Blue Elf’ Plants
Growing Blue Elf Succulents: Caring For Sedeveria ‘Blue Elf’ Plants

Video: Growing Blue Elf Succulents: Caring For Sedeveria ‘Blue Elf’ Plants

Video: Growing Blue Elf Succulents: Caring For Sedeveria ‘Blue Elf’ Plants
Video: A Match Made in Heaven: Sedeveria 'Blue Elf' & You 2024, Kan
Anonim

Sedeveria ‘Blue Elf’ ser ut til å være en favoritt denne sesongen, for salg på noen få forskjellige sider. Det er lett å se hvorfor det ofte merkes som «utsolgt» mange steder. Finn ut mer om denne interessante hybridsukkulenten i denne artikkelen.

Om blåalve-sukkulenter

En intergenerisk hybrid utviklet av de innovative dyrkerne på Altman Plants, Blue Elf-sukkulenter er en av de siste som har kommet på markedet, men er på ingen måte den eneste de har utviklet. Vakre og rikelige blomster er det som gir denne hybriden det muntre kallenavnet en glad plante. Blomstrer flere ganger i året, og blomstene gjør den til en showstopper.

Brikkegrønne blader med rosa til røde spisser, denne lille rosettdannende planten når vanligvis ikke mer enn 8 cm i diameter. Stress fra kjølige høsttemperaturer og et lite tilbakehold av vann tvinger tuppene til å bli en dyp burgunder. Sterkt lys eller sol får frem mer levende farger på denne lille krysningen mellom sedum og echeveria.

How to Grow Blue Elf Sedeveria

Blue Elf sedeveria-pleie begynner med å plante i en jord som drenerer raskt, tilsatt perlitt, pimpstein eller grov sand. Som med andre kryss av denne typen, sterkt lys og begrensetvanning får frem de mest livlige fargene.

Bortsett fra den muntre og sporadiske blomstringen, produserer «Happy Plant» lett springende klaser. La dem forbli på planten og fyll ut skjermen eller fjern dem forsiktig for flere planter i andre beholdere. Denne populære hybriden tilbyr faktisk det beste av alle saftige egenskaper.

Når du lærer å dyrke Blue Elf-sedeveria, husk at den må komme inn før sjansen for frost, men drar nytte av stresset med kjøligere temperaturer når sommeren avtar. Når du er innendørs, plasser den i sterkt lys eller sol fra et sørvindu. Unngå trekk rundt innendørsplantene dine, men sørg for god luftsirkulasjon fra en vifte.

Begrens vanningen enda mer når planten er innendørs om vinteren. Når du er tilbake ute om våren, kan du bruke den som en del av en solrik steinhage eller annen saftig utstilling utendørs.

Anbefalt: