Jumping Cholla Info: Can You Grow Teddy Bear Cholla Plants In The Garden

Innholdsfortegnelse:

Jumping Cholla Info: Can You Grow Teddy Bear Cholla Plants In The Garden
Jumping Cholla Info: Can You Grow Teddy Bear Cholla Plants In The Garden

Video: Jumping Cholla Info: Can You Grow Teddy Bear Cholla Plants In The Garden

Video: Jumping Cholla Info: Can You Grow Teddy Bear Cholla Plants In The Garden
Video: Jumping Cholla: When Cacti Attack 2024, Kan
Anonim

Jumping cholla, også kjent som teddy bear cholla eller silver cholla, er en attraktiv, men ganske rart utseende kaktus med tette masser av pigger som gir kaktusen en bamse-utseende, derav det kosete kallenavnet. Hvor kan du dyrke bamse cholla? Dyrking av teddybjørn cholla er vant til ørkenlignende forhold og er egnet for dyrking i USDA plantehardhetssone 8 og høyere.

Husk imidlertid at mens kaktusen ser ufarlig ut på avstand, er ryggradene formidable. Faktisk er det andre vanlige navnet "jumping cholla" velfortjent, siden ryggraden ser ut til å "hoppe" og gripe intetanende forbipasserende. Les videre for mer informasjon om jumping cholla.

Jumping Cholla-informasjon

Hoppende cholla (Opuntia bigelovii syn. Cylindropuntia bigelovii) er hjemmehørende i ørkenene i Nordvest-Mexico og det sørvestlige USA, en buskaktig, trelignende kaktus som kan nå høyder på 1,5 til 3 meter..). Ryggene er sølvgull når de er unge, og blir mørkebrune eller svarte med alderen.

Planten forplanter seg lett når leddene faller av eller utilsiktet blir slått av mennesker, et forbipasserende dyr eller til og med sterk vind. DeResultatet er til slutt en stor, imponerende kaktusstand.

How to Grow Jumping Cholla Cactus

Som med de fleste utendørs kaktus, er det lite hopping cholla omsorg involvert. Hvis du er interessert i å dyrke bamse cholla, sørg for at du kan sørge for ørkenlignende forhold.

Denne cholla-kaktusen vil ikke overleve uten tørr jord og mye sterkt sollys. Å hoppe cholla krever varme temperaturer og flere timer med sterkt sollys hver dag.

Som de fleste ørkenplanter, vil hoppende cholla ikke overleve under fuktige forhold. Jorden må være tørr og raskt drenerende. Bamsekaktus krever svært lite tilleggsvann. For lite fuktighet er alltid å foretrekke enn for mye.

Fôr bamse-kaktus av og til med en granulær gjødsel formulert for kaktus og sukkulenter, eller en fortynnet løsning av vannløselig gjødsel av god kvalitet.

Anbefalt: