Comice Pæretrær – Dyrking av Comice-pærer i hjemmehagen

Innholdsfortegnelse:

Comice Pæretrær – Dyrking av Comice-pærer i hjemmehagen
Comice Pæretrær – Dyrking av Comice-pærer i hjemmehagen

Video: Comice Pæretrær – Dyrking av Comice-pærer i hjemmehagen

Video: Comice Pæretrær – Dyrking av Comice-pærer i hjemmehagen
Video: Picking Comice, a late pear variety 2024, April
Anonim

Hva er Comice-pærer? De er "lookers" av pærevariantene. Det er de nydelige, saftige fruktene som ble brukt i gaveesker ved juletider, som ga dem kallenavnet «Julepære». Hvis du tenker på å dyrke dine egne julepærer ved å plante Comice-pæretrær i hagen din, vil du ha informasjon om denne populære frukten. Les videre for informasjon om dyrking av Comice-pærer samt tips om pleie av Comice-pæretre.

Hva er Comice Pears?

Comice pærefrukt (uttales ko-MEESE) har en særegen form som skiller dem fra andre pærevarianter. Kroppen deres er fyldig og avrundet, mens halsene på disse pærene er stubbe, men veldefinerte. Fruktene til Comice pæretrær er vanligvis grønne, men har ofte en rød rødme over deler av huden. Noen få stammer er helt røde, inkludert mange av de nyere variantene.

Comice-pærefrukter ble opprinnelig dyrket i Frankrike som "Doyenne du Comice"-pærer, og er deilige, med en rik, søt, myk smak og en kremet tekstur. De er saftige og saftige, en sann nytelse å spise.

Growing Comice pæretrær

Luscious Comise-frukt, uten tvil de deiligste pærene som finnes,trenger ikke bare nytes i julen som gaver. Å dyrke Comice-pærer er også et alternativ, slik at du kan ha dem rett ved fingertuppene hvert år.

Når det er sagt, ikke begynn å plante pæretreet med mindre du bor i U. S. Department of Agriculture, plantehardhetssone 5 til 9. Det betyr at gartnere i varmt eller kaldt klima bør se andre steder etter et annet passende frukttre.

Comise-pæretrær vokser til 18 fot (6 m.) høye og brede og bør plantes minst så langt fra hverandre. Frukttrærne krever også en plassering i full sol.

Comice Pear Tree Care

Regelmessig vanning i vekstsesongen er en viktig del av Comice pæretrepleie. Selv om trærne er ganske motstandsdyktige mot tørke, vil du gjerne vanne for å få bedre smakende frukt.

Å dyrke Comice-pæretrær er ganske enkelt, og trærne krever ikke mye i veien for ekstra vedlikehold hvis de er riktig plantet. Du trenger imidlertid litt tålmodighet. Du må vente tre til fem år etter planting for at treet skal produsere frukt.

Anbefalt: